A te tenyereiden egymásba fut ez a két vonal? Olvasd el, mit árul el rólad!

A vonalak helyzetéből sok mindent megtudhatsz a jövőddel kapcsolatban.

A tenyérolvasás egy ősi művészet, amely már több ezer éves, és bizonyára nem véletlen, hogy népszerűsége töretlen, kiállta az idők próbáját. Most neked is segíthet.

A képen láthat éles vonal a házasságvonal. Tedd egymás mellé a két tenyeredet és nézd meg, hogy a két házasságvonal merre van egymástól, majd olvasd el, mit árul el rólad!

* Ha a vonalak az azonos magasságban vannak, azaz összefutnak, az azt sugallja, hogy te nyugodt, szelíd és könyörületes vagy, stabil érzelmekkel. Nem szereted, ha felpörgött, zavaró emberek vannak körülötted. Ami a házasságot illeti: valószínűleg jó párt választasz (választottál), kiegyensúlyozott a családod és csodás barátaid vannak.

* Ha a vonal magasabban van a bal oldalon, azt jelenti, hogy te nagyon bölcs vagy, és szívesen nyitsz az idősebb emberek felé. Nem törődsz azzal, mások mit gondolnak rólad, a magad útját járod, többnyire jól. Tudod, mi a hagyományos „norma”, és 70 százalékkal nagyobb valószínűséggel kötsz házasságot egy olyan társsal, aki (jóval) idősebb, mint te.

* Ha a vonal jobb tenyereden lévő vonal van magasabban, azt jelenti, hogy igen erős, magabiztos vagy, és élvezed, ha a bikát a szarvánál foghatod meg. Nem félsz a kínos helyzetektől. Nagyon vágysz a szeretetre, és hajlamos vagy a féltékenységre. Mágnesként vonzod magadhoz az embereket, és nagy az esélyed arra, hogy az életedet egy náladnál sokkal fiatalabb társsal, nem ritkán külföldivel kötöd össze.

betöltés...