Mi a kedvenc kávéd? Félelmetesen pontos jellemzést ad a személyiségedről

Gondold végig, milyen kávét szeretsz a legjobban inni, aztán olvasd el jellemzésünket: ez az isteni nedű ugyanis árulkodik a személyiségedről!

Espresso

Ha az espresso a kedvenc kávéd, akkor az isten is vezetőnek teremtett. Keményen dolgozol, keményen küzdesz a céljaidért, ezért hihetetlenül inspiráló vagy mások számára. Egyenes természeted van, mindig megmondod az igazat, mert úgy gondolod, ez a célravezetőbb, nem a finomkodás. Néha kicsit túl határozott vagy, már-már igazságtalan, ilyenkor azonnal kapcsolj és fogd vissza magad! A kedvesség csak még izgalmasabbá tenne téged.

Mindenkinek van kedvenc kávéja

Dupla espresso

Aki dupla espressót iszik, az nagyon logikus gondolkodású ember. Praktikus, precíz vagy, nemcsak a magad, hanem a barátaid, ismerőseid életét is kézben tudod tartani. Sokat dolgozol, nem kíméled magad, mert hiszel abban, hogy csak a kitartás vezethet célra. Akkor tudod kihozni magadból a legjobbat, ha pontosan megmondják neked, hogy mit és hogyan csinálj, ha van mihez alkalmazkodnod.

Latte

Nagyon nehezen hozol döntéseket, ha a latte az egyik kedvenc kávéd. Bár ehhez hozzátartozik az is, hogy eleve egy lusta, „hátradőlős” személyiség vagy, aki nem szereti bármin is izgatni magát. Bár a stesszt hírből sem ismered, vidámságod legendás, eszméletlenül jókedvű vagy, mindenki szeret laza, szellemes vicceiden, életfelfogásodon nevetni. Kedveled a bulis programokat, ahol emberekkel ismerkedhetsz, ahol megvillogtathatod képességeidet.

Szép nő, jó kávé – remek párosítás

Capuccino

Szofisztikált individuum vagy, kívül és belül is nagyon egyben van a személyiséged. Mindig stílusosan öltözködsz, odafigyelsz magadra, fontos számodra a lelki békéd, a harmónia, az egyensúly. Szereted a klasszikus dolgokat, mindig van néhány kreatív ötleted és imádsz társaságban lenni – utóbbihoz egy kis adalék, hogy remek barát vagy, minden szerettedre képes vagy odafigyelni.

Ezt árulja el a kedvenc kávéd a személyiségedről

Frappuccino

Hihetetlenül kalandvágyó vagy, mindig az izgalmakat keresed – erre utal, hogy állandóan frappuccinót rendelsz. Szereted a spontán dolgokat, szeretsz a pillanatnak élni, nincs szükséged arra, hogy az összes részlet a helyén legyen. Vidám, pozitív szemléletű embernek ismernek a barátaid, aki elképesztő mennyiségű pozitív energiát vagy képes közvetíteni. Neked a veszély, az ismeretlen nem azt jelenti, mint másoknak – téged inkább felvillanyoz, adrenalinnal tölt fel.

Mennyei nedű

Jeges kávé

Magabiztosságod nem ismer határokat: amennyire imádod a jeges kávét, annyira utálod a drámát. Bátran kimondod a véleményed, hűvös, jeges személyiséged azonban némelyeket eléggé elriaszt attól, hogy barátkozzanak veled. Nem szeretsz irányítani, inkább az oldalvonalról figyelsz, de onnan aztán szemmel tartasz mindent. A tanácsunk, hogy ne rejtsd el az érzelmeidet ennyire, bátran mutasd ki őket!

Aki a kávét szereti, rossz ember (állat) nem lehet

Kávé, feketén

A minimalista életstílusra rendezkedtél be, nem szeretsz semmit sem túlbonyolítani, mindent az egyszerűbb oldaláról fogsz meg – kávéban is a hagyományosat részesíted előnyben. Nincs szükséged márkás ruhákra vagy mutatós ékszerekre, az efféle sallangok téged inkább idegesítenek. Inkább csendes, visszahúzódó a természeted, nem szeretsz hangoskodni, nem szereted felhívni magadra a figyelmet. Ennek ellenére a céljaidért a végletekig elmész, csak közben nem reklámozod agyon magad.

Az isteni kávé

betöltés...