Mi a csillagjegyed? Így töltődhetsz fel tökéletesen!

betöltés...

Jólesne egy kis pihenés, de fogalmad sincs, merre indulj? Utazás-horoszkópunkból kiderül, hegyre, völgybe, tengerre, esetleg egy igazi buliközpontba érdemes-e szervezned a következő vakációdat.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

A Kosok imádják a kalandokat, egyáltalán nem zavarja őket, ha ki kell lépniük a komfortzónájukból. Az ejtőernyőzés, sziklamászás, vadvízi evezés mind szuper választás. Ha tengerparti ejtőzésre vágysz, ne őt válaszd úti társul.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

A Bikáknak nincs is jobb program, mint kiszakadni a hétköznapokból és relaxálni egy kicsit. Imádják az otthonos, mégis egzotikus környezetet, ezért érdemes olyan helyre menniük, ahol kiváló a gasztronómia és gyönyörű a táj. Toszkána vagy a kaliforniai Napa-völgy tökéletes célpont!

Toszkána tökéletes célpont a Bikáknak

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Az Ikreknek kell a nyüzsgés és az elfoglaltság, ezért érdemes jó alaposan megtervezniük minden programot. Olyan helyet válassz, ahol akkor is találsz elfoglaltságot, ha nincs jó idő. Ha vízpartra mennél, keress olyan helyet, ahol van lehetőség kajakozásra, szörfözésre és minden másra, így biztosan nem unatkozol majd.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

A Rákok nagyon családcentrikusak, ezért fontos számukra, hogy olyan helyen pihenhessenek, ahol a szeretteik csak egy karnyújtásra vannak. Érdemes kinézniük egy tengerparti apartmant, amit 1-2 hétre elfoglalhatnak a barátokkal vagy a famíliával.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Az Oroszlánok odavannak a csillogásért és az emberekért. Olyan helyet válasszanak, ahol folyton pezseg az éjszakai élet, sok a szórakozóhely és az étterem. Las Vegas vagy Ibiza nekik igazi mennyország!

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

A Szüzek mindig megfontoltak és jól szervezettek, de imádnak új helyeket felfedezni. Számukra ideális választás lehet egy hosszabb, tengeri hajóút, amely során minden nap más-más várost nézhetnek meg. De jó ötlet lehet egy jógatábor is, ahol a nap minden percét megtervezik számukra.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

A mérlegek igazi romantikus művészlelkek, nagyon kedvelik a társaságot. Nekik a legjobb kikapcsolódás, ha párostól elugranak egy wellness hétvégére, ahol pihenhetnek és minden érzéküket kényeztetik.

Lazulás a wellnessben

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

A szenvedélyes Skorpiók imádnak megismerni új kultúrákat és elhagyni a már ismert turistautakat. Utazz el egy-két hétre valami egzotikus országba, ismerd meg a helyieket, vesd bele magad a gasztronómiába és ne hagyd ki az éjszakai életet sem!

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

A Nyilasok élnek-halnak az utazásért, különösen a hatalmas, levegős helyekért. Menj el egy vidéki tanyára, ahol szabadon kémlelheted az eget és a látóhatárt. Ha izgalmasabb helyre vágysz, irány valamelyik közeli hegycsúcs!

Bak (XII. 22. – I. 20.)

A Bakok imádnak elmélyülni a múltban, ezért a tökéletes választás számukra valamilyen nagy jelentőségű történelmi hely. Válassz olyan úti célt, ahol nemcsak lazulhatsz, hanem tanulhatsz is. Irány Görögország vagy Egyiptom!

Vízöntő (I. 21. – II. 19.)

A Vízöntők odavannak mindenért, ami egyedi és imádnak új arcokkal találkozni. Válassz olyan célpontot, amely nem nyüzsög a turistáktól és közelebb kerülhetsz a helyiekhez.

Halak (II. 20. – III. 20.)

A Halak olyan vakációra vágynak, amely során nemcsak kipihenhetik magukat, hanem egyenesen feltöltődve térhetnek vissza. Keress egy tuti wellness-szállodát vagy célozd meg valamelyik eldugott kis falucska vendégházát!

betöltés...