Soha nem találod ki, kivel jött össze A szürke ötven árnyalata sztárja

Régóta pletykálják, hogy van köztük valami.

Dakota Johnsonról beszél most mindenki

A 28 éves Dakota Johnsont a legtöbben A szürke ötven árnyalata-filmekből ismerik, ami nem csoda, hiszen a keményen erotikus alkotások hozták meg számára a világhírnevet. A fiatal lány a valóságban közel sem olyan bevállalós, mint a vásznon, nincsenek botrányai, magánélete történéseit is féltve őrzi a nyilvánosság előtt. Most azonban mégis vele van tele a világsajtó: kiderült ugyanis, hogy szerelmes, méghozzá egy hírességbe.

https://www.instagram.com/p/BcmmSsYHdoC/

Chris Martin a szerencsés férfi

A US Weekly azt írja, Dakota új választottja nem más, mint a 40 éves Chris Martin, a Coldplay frontembere, Gwyneth Paltrow exférje. A lap egy névtelen forrásra hivatkozik, aki viszont nagyon közel áll a párhoz, így pontosan tudja, mi folyik kettejük között. “Rendkívül jól megismerték egymást és komfortosan érzik magukat a másik mellett. Chris már az egyik dalát is elküldte Dakotának, hogy véleményezze. Ez több, mint egy sima fellángolás” – így a bennfentes.

Már többször látták őket együtt

Christ és Dakotát egyébként többször is látták együtt az elmúlt hetekben, így már régebben felröppent a pletyka, hogy lehet köztük valami. Előző hónapban egy Nick Cave koncerten jelentek meg Izraelben, utána pedig vacsorázni mentek. Egy szemtanú elmondása szerint, bár nem csókolóztak, nagyon jól érezték magukat. Szintén közösen költöttek el egy csodás vacsorát néhány napja egy Los Angeles-i sushi étteremben; míg ettek, sokat nevettek és beszélgettek.

https://www.instagram.com/p/BcmaX6iFrwN/

betöltés...