Hármasikreit tartja a karjában a nő, ám 10 nappal később váratlanul elhunyt…

Casi Rott három csodálatos csecsemőnek adott életet, majd nem sokkal ezután sajnos a lehető legnagyobb tragédia következett be a család életében, a nő egy vérrög következtében elhunyt.

Az özvegyen maradt apa öt gyerekével együtt próbálja feldolgozni a mérhetetlen veszteséget.

A 36 éves nő terhességének 34. hetében császármetszéssel hozta világra hármasikreit, azonban két hét múlva az anya tragikus körülmények között elhunyt. A fiatal nő nem sokkal szülés után hazatérhetett otthonába, hiszen minden a legnagyobb rendben történt, és a gyerekek is egészségesek voltak.

Azonban pár nap múlva fura fájdalmat érzett mellkasában, kezdetben nem gyanakodott semmi rosszra. Ám miután megvizsgálták, megállapították, hogy tüdőembóliája van, egy vérrög keletkezett a mellkasában.

A nő két hétig a kórházban feküdt, hogy megkapja a szükséges kezeléseket. Ezután alig várta, hogy végre hazamenjen, és láthassa a nemrég született gyerekeit, a férjét, és a két nagyobb lányát. Amikor hazaért újra erős fájdalmat érzett a mellkasában.

Azonnal bevitték a kórházba, de sajnos már nem tudtak rajta segíteni. A jelentések szerin a nő halálát egy második vérrög kialakulása okozta.

betöltés...