Emlékszel A simlis és a szende gyönyörű sztárjára? Mára teljesen lepukkant – fotók

A dögös filmsztár már csak árnyéka egykori önmagának.

Megőrültek érte a férfiak

Közel 100 nagysikerű filmben láthatta a közönség Cybill Shepherd amerikai színésznőt. Legemlékezetesebb alakítását az 1985-ös, Emmy- és Golden Globe-díjas krimisorozatban, A simlis és a szendében hozta, ahol Bruce Willis partnereként mindenkit elvarázsolt.

Az által megformált Maddie Hayes kacér és mégis okos karaktere csak még tovább növelte népszerűségét. A gyönyörű és sikeres színésznő a 80-as évek egyik legmerészebb és legszexisebb filmsztárja lett, mára viszont – sajnos – teljesen elvesztette önmagát.

Modellként kezdte

Igazi nehézbombázó volt fiatalon Cybill Shepherd, az egykori modell, akit A simlis és szende sorozat mellett, a Taxisofőr cím film egyik főszereplőjeként is láthattunk. A ma 68 éves színésznő már alig-alig tűnik fel a képernyőn, pedig egykor férfinézők százezrei várták feltüzelve, hogy láthassák.

#cybillshepherd

Laurent Johnny (@retienslanuit) által megosztott bejegyzés,

Utoljára 2014-ben, a Kelly & Call című filmben láthattuk játszani, de ez csak még inkább azt erősítette meg, ami már a 90-es évek végén is kiderült: nem való neki többé a képernyő. A saját magáról mintázott, Cybill című sorozata nagy égés volt Amerikában, így nem csoda, hogy a tengerentúlon maradt. Az egykori szexszimbólum nem igazán tudta a helyén kezelni, hogy ezúttal a siker elmaradt és durván meghízott, majd inkább az írásnak szentelte életét, forgatókönyveket írt.

#wcw Cybill Shepherd. #cybillshepherd #thelastpictureshow #theheartbreakkid #taxidriver #moonlighting #maddiehayes #cybill

Free Great Movies (@freegreatmovies) által megosztott bejegyzés,

Nem lehet hibáztatni

Cybill Sheperd nem állt be a sorba a plasztikáztató celebek közé, de nem is ezzel van a baj, hanem a minimálisan elvárható szépségtrükkeket sem tartja be, hogy egy kicsit is jobban nézzen ki.

Daily Pics (@picsdailyfc) által megosztott bejegyzés,

Nem csak a paparazzi fotókon tűnik elnyűttnek a színésznő, hanem még a nyilvános eseményeken is elég rosszul néz ki. A 80-as, 90-es évek ünnepelt színésznője semmit nem tesz azért, hogy az idő múlása kevésbé gyötörje meg külsejét.

betöltés...