A történelem ismétli önmagát? Diana hercegné sorsára juthat Kamilla

Súlyos titokra derült fény.

Boldogtalanság

Diana halála után elképesztő gyűlölet zúdult Károly herceg új választottjára, Kamillára, a herceg mégis kitartott mellette. Románcuk már több mint negyven éve tart, tizenöt éve pedig házasságot is kötöttek, most viszont úgy néz ki, hatalmas baj van. Sokan már biztosak benne, hogy Kamilla is hamarosan Diana hercegné sorsára jut – de mi is történt pontosan?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

‪A very Happy New Year to all our followers.‬ 📸 PA

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés,

Hová tűnt?

Az utóbbi időben szinte mindenki a Meghan és Katalin közötti feszültségre figyelt, így Kamilla és Károly eléggé a háttérbe szorult, viszont néhányan észrevették, hogy a herceg felesége egyre ritkábban mutatkozik együtt a trónörökössel. Kamilla kihagyta Eugénia hercegnő esküvőjét is, az ünnepekkor pedig megfázásra panaszkodva maradt távol a királyi család fogadásától.

Válnak?

Egy ausztrál lap, a New Idea értesülései szerint egyszerű oka van a távolmaradásnak, ami nem más, mint az, hogy Károly és Kamilla beadták a válókeresetet. Ez megmagyarázná azt is, hogy miért egy ezeréves fotót küldtek körbe magukról karácsonykor. Állítólag ez csak azért maradt titokban, mert a pár meg szeretné válni, amíg megszületik Harry és Meghan kisbabája, hogy addig se vonják magukra a reflektorfényt.

betöltés...