Íme a világ legrendezettebb lakása. Várd meg, amíg kinyítja a szekrényajtót…

Hányszor ömlöttek már szembe veled pakolás közben a konyhaszekrény aljából az edények? De gondolom az is előfordult, hogy ezer dobozt kellett felnyiss, míg megtaláltad a lisztet vagy a cukrot. Egy jól szervezett háztartásban ez soha nem fordul elő.

Lehet a késztetés megvolt rá, hogy külön dobozba tedd az élelmiszereket, de, ha nem címkézed fel, rengeteg időt vesz fel, míg kinyitogatod, és megnézed, hogy mi is van benne. Főleg, ha egy polcon van az egész, és a hátsó sorból kell előkeresni valamit. A konyhában az egyik legbiztosabb aranyszabály: ami nincs szem előtt, azt sosem fogjuk használni.

Ugye te is mindig ugyanabban a három edényben főzöl, pedig több tucat van? Alejandra Costello, a mintaháziasszony, most megmutatja, hogyan kell rendezni, és rendszerezni. Az egyik legprofibb ötlete a forgathatós tároló. Nem elég csak üvegcsékbe tenni a fűszereket, hiszen akkor a hátsó sor megint nem érvényesül. De, ha egy praktikus tárolóra helyezzük őket, akkor egy egyszerű forgatással gyorsan meg is találhatjuk, amit éppen keresünk.

A szervezettség királynője az alábbi videóban megmutatja, hogyan legyen egyszerűbb az életünk. Lehet, hogy elsőre úgy tűnhet, túl nagy felhajtást kerekít egy kis rendezésnek, de azért vannak szuper és használható ötletei. Érdemes megnézni, hiszen a konyhától a fürdőszobán át egészen a gardróbig igen praktikus ötleteket mutat be.

betöltés...