A kisbaba óriási duzzadt fejjel született – de későbbi fejlődésétől az orvosok szóhoz sem jutnak

Parks Grelecki története a feltétel nélküli szeretetről szól. A kisfiú 2008-ban született, vízfejjel. Ez a betegség, mint ahogy a neve is jelzi,  azt jelenti, hogy az agyban az agyvíz felszaporodik és ettől a fej mérete jelentősen megnövekszik.

A gyermek betegsége nagyon komoly volt, az orvosok a legrosszabbra készítették fel a szülőket.

Mikor a szülők először hallottak kisfiuk betegségéről, megijedtek és sokkolta is őket a hír. De úgy döntöttek, segítenek fiuknak megküzdeni ezzel a betegséggel, kerül amibe kerül.

A szülés rendben ment, de a kisfiúnak már az első perctől kezdve küzdenie kellett életéért.

“Állandóan mellette volta, beszéltem hozzá, simogattam őt, fogtam a kezét, kérdéseket tettem fel neki.” – mondta az édesapa Ryan Grelecki.

Néhány nappal később a kisfiú olyan állapotban volt, hogy meg lehetett műteni. Az orvosok ekkor agyvizet csapoltak le, hogy az agyra nehezedő nyomást csökkentsék.

Itt a kisfiút látjuk műtét után. Két héttel később már elhagyhatta kórházat és négy héttel később megkezdték a fizikoterápiás kezeléseket.

Hosszú út várt még rájuk a gyógyulásik és Crysie, az édesanya azt mondta, sok időbe telik majd, míg egyedül meg tudja tartani a fejét.

Mikor a kisfiú nagyobb lett, átugrotta a kúszási fázist és azonnal járni kezdett.

Ma Parker kilenc éves és teljesen másképp néz ki, mintha egy új személy lenne. Feje formája teljesen normális, szép szőkés-vörös haja van és szemüveget visel. A szülei nagyon büszkék rá, azt mondják be nem áll  a szája és hogy kortársaihoz hasonlóan rengeteg energiája van.

betöltés...