Először látja egymást színesben ez a színvak testvérpár – Megható VIDEÓ!

Az, hogy egészségesek vagyunk, hogy ép a hallásunk, látásunk vagy a szaglásunk, mind természetes számunkra. Hisz valójában ez a normális, amikor minden klappol, és semmiből sem szenvedünk hiányt! De sokszor érdemes elgondolkodnunk azon, hogy amit mi készpénznek veszünk, az másvalakinek talán sosem adatik meg…

Színesben látni a világot? Semmi extra nincs benne. Mint ahogyan a tarka léggömbökben sem egy szülinapi bulin. A naplementét azért néha megcsodáljuk, mert gyönyörű árnyalatokban pompázik akkor a horizont, na meg romantikus. De a mindennapokban efelett is javarészt átsiklunk.

Az alábbi videóban egy megható, szívmelengető, ám tanulságos történetet követhetünk szemmel. Egy színvak testvérpárról szól, most találkoznak először a színek csodálatos világával. Egy különleges szemüveg segítségével Jimmy és Jace most már sokkal szebbként érzékelheti a környezetét, és végre igazi mivoltukban, hús-vér emberként ismerkedhetnek meg egymással.

A videót az anyuka rögzítette, aki különleges és varázslatos pillanatként jellemezte az esetet. A fiúk története már bejárta a nagyvilágot, és bár csak három napja került fel a világhálóra, a videó máris túllépte a 600 ezer megtekintést.

betöltés...