A kóbor kutya 7 évet élt az utcán… Megható története könnyeket csalt a szemembe.

Ismerkedjünk meg Bianka történetével, aki már 7 éve az utcán élt. Kedvenc helye egy strand bejárata volt, ahol figyelte az embereket. Volt egy kartonpapírokból készült kis kunyhója. Mire tudomást szereztünk Biankáról, a hátsó lábait már húzta maga után.

A vizsgálatok után kiderült, hogy sajnos nem tudják meggyógyítani, és állapota egyre csak rosszabbodni fog…

“Amikor először találkoztam vele, akkor is a strand bejáratánál feküdt. Szörnyű érzés volt látni ezt a gyönyörű, csodálatos kutyát, ahogy a sebzett hátsó részét húzza maga után.”

Másnap reggel megmentői elszállították. Hét év után ez volt az első alkalom, hogy a megszokott környezetétől távol került.

“Minden probléma nélkül megengedte, hogy megvizsgáljuk, megfürdessük, fényképezzük, kényeztessük. Úgy viselkedett, mintha már ismert volna minket.”

Nem bánta, hogy az állatorvos megnyírta, megszúrta, egyik helyről a másikra emelgették… a fontos az volt számára, hogy gondoskodó emberek között lehetett.

“A fürdetést nagyon élvezte, úgy tűnt, mintha boldog és gondtalan lenne. Amikor megszárítottuk, akkor láttam csak igazán, hogy milyen gyönyörű kutya is valójában.”

Pár nap múlva Bianka megmentője elvitte őt egy nevelőszülőhöz, Lindához, aki már nagyon várta. Nála jobb nevelőszülőhöz nem is kerülhetett volna, hiszen Linda nagyon is jól tudja, hogyan kell bánni egy ilyen állapotban lévő kutyával; tudta hogyan tegye boldoggá. Egy kerekes szerkezet lehetővé tette, hogy a kertben sétáljon… érezheti a tavasz friss illatát… valószínű, hogy számára az utolsó tavasz illatát, hiszen haldoklik; de ezt ő nem tudja, és nem is érdekli, hiszen életében először végre egy igazi családhoz tartozik. Élvezheti a finom falatokat, a szeretetet, törődést. Bármennyi ideje is van még az életből, de azt boldogan fogja tölteni.

Az alábbi videóban megnézhetjük Bianka megható történetét!

Oszd meg ezt a szívmelengető történetet másokkal is!

betöltés...