Így változott a blogger arca, mikor 4 év vegánság után újra elkezdett húst enni

Egy holland blogger, Kasumi Kriss beszámolt róla, mi történt, mikor 4 év vegán étrend után tett egy kitérőt, és újra elkezdett húst enni. Már 3 hét után kívül-belül érzékelhetők voltak azok a változások, melyeket a jó minőségű húsok fogyasztása eredményezett. Megosztotta személyes tapasztalatait, melyek mindannyiunk számára fontos üzenetet hordoznak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kasumikriss (@kasumikriss) által megosztott bejegyzés,


Kasumi Kriss az egészsége miatt döntött a vegán étrend mellett. Eleinte pedig ez tényleg sokat segített rajta, hiszen kevesebb pattanása lett, a közérzete javult, és sokkal több lett az energiája. De az emésztésével problémák adódtak.

2 év után bőrének állapota megváltozott. Száraz lett, a pattanások és az irritáció újra megjelentek rajta. Úgy tűnt, az ételek ellene dolgoznak. A körmei és a hajszálai töredeztek a szervezetét érő stressz miatt, a menstruációja pedig 4 hónapra kimaradt.

A vegán étrend követése közben Kasumi úgy döntött, megeszik egy főtt tojást. Ennek a tojásnak a hatása pedig túlszárnyalta minden várakozását: a következő 3 napban nem volt egyetlen negatív gondolata sem, a kedélyállapota pedig nagyon sokat javult.

Röviddel később a blogger fel is hagyott a veganizmussal, és megváltoztatta a táplálkozási szokásait. Érzéseit a következő aláírással osztotta meg: “Néha furcsán érzem magam, de azt hiszem, ez a jó megoldás.”

Mikor még csak 3 hete követte az új étrendjét, Kasumi így összegezte a tapasztalatait: “A bőröm állapota javult, az arcom kevésbé puffadt, de a legfontosabb, hogy már nem érzem annyira élettelennek magam.”

És az eredmények:

A bal oldali képen látható a 4 éve vegán étrendet követő Kasumi, aki kizárólag gyümölcsöket és zöldségeket evett. A jobb oldali fotó pedig akkor készült, mikor 3 hete már minőségi húsokat is evett.

Melyik tetszik jobban? A gyümölcsös-zöldséges vagy a húsos változat?

betöltés...