Ilyen lenne a világ szakmunkások nélkül!

Egy videó, mely megmutatja a körülöttünk lévő értékeket! Ácsok, asztalosok, varrónők, pékek, szakácsok, lakatosok, épületgépészek, esztergályosok, marósok, kőművesek, bádogosok, ápolónők, és még sorolhatnánk reggelig a mesterségeket, melyek nélkül egy pillanat alatt visszapottyannánk a kőkorszakba

Mindenki a diplomára hajt, legalábbis Európában és nálunk is ez a jellemző. Pedig a világ darabokra hullana, ha nem lennének szakmunkások.

Mi kell ahhoz, hogy az emberek megálljanak egy percre, és elgondolkozzanak azon, hogy minden ember munkája fontos? Hát egy ehhez hasonló, kissé vicces fordulatokba facsart kisfilm.

Sokan lenéző tekintettel méregetik a közterület munkásait, a segédmunkásokat, vagy az útépítőket miközben elégedetten sétálnak be az “ofiszba”. Pedig belegondoltál már, hogyha ezt más nem csinálná meg, akkor ellepné az egész várost a szemét? Amikor reggelente munkába mész, vagy csak sétálni, futni, egy percre csodáld meg innovatív társadalmunkat, aminek mindannyian (szakmunkástól az egyetemi professzorig) a részesei vagyunk. Becsüld meg az emberi kéz alkotta dolgokat magad körül, és nem utolsósorban embertársaidat a legjobban.

Most pedig élvezzétek velünk az elgondolkodtató képsorokat:

forrás

betöltés...