Gyermekkori fényképek a világ leghírhedtebb gyilkosairól

Ezeket a kisfiúkat elnézve nehéz elképzelni, hogy felnőve emberek ezreinek, millióinak életét oltották ki kegyetlenül, teljesen nélkülözve azt az ártatlanságot, ami ezeken a fotókon még megcsillan a szemükben.

Hitler

Ez az ártatlan szemű kisfiú…

… a világ egyik legismertebb háborús bűnöse, akinek milliók élete szárad a lelkén: Adolf Hitler.

2. Kim Dzsongil

Ez a kemény tekintetű kisfiú…

… Észak-Korea egykori diktátora, Kim Dzsongil, a jelenleg hatalmon lévő Kim Dzsongun apja. Személyi kultusz, diktatúra, éhezés, tömeges kivégzések fűződnek a nevéhez – sajnos fia sem különb uralkodó nála.

Oszama Bin Laden

Ebből az ártatlan szemű kisfiúból, aki egy gazdag és befolyásos szaud-arábiai családba született….

… vált a híres Al-Kaida vezér, Oszama Bin Laden. Ő állt az Egyesült Államok ellen elkövetett, 2976 áldozatot követelő 2001. szeptember 11-ei terrortámadások hátterében.

Heinrich Himmler SS vezető

Itt még ki gondolta volna, hogy…

Heinrich Himmler végül a nemzetiszocialista Németország politikusaként, az SS vezetőjeként körülbelül 5,5-6 millió zsidó, több mint kétszázezer roma, kétmillió szovjet hadifogoly, kétmillió lengyel és több százezer kommunista, homoszexuális, valamint fizikailag és mentálisan sérült ember haláláért felel – és még ezzel sem volt képes szembenézni, öngyilkos lett.

Anders Behring Breivik, norvég tömeggyilkos

Ez a tejfölszőke kisfiú…

… lett a 21. század egyik legkegyetlenebb gyilkosa. Breivik egy szélsőjobboldali nézeteket valló norvég terrorista és tömeggyilkos, aki 2011-ben Norvégiában 77 embert gyilkolt meg, és azóta sem bánta meg, sőt. Folyamatosan a saját emberi jogait hangoztatja, és kéri számon a börtönben – szerinte embertelen, ahogy bánnak vele.

Joszif  Visszarionovics Sztálin

Egy fiatal fiú rejtélyes arckifejezéssel

A világtörténelem legnagyobb jelentőségű és legnegatívabb megítélésű vezetői közé tartozik. A Lenin által létrehozott proletárdiktatúra annak halála utáni kollektív vezetőségének egyik meghatározó tagja, majd a diktatúra egyszemélyi vezetője lett. Uralma alatt folytatódott valamennyi ellenzéki mozgalom működésének tiltása, tagjaik üldözése, sokak kivégzése, a Szovjetunióban és a második világháborúban általuk elfoglalt országokban. Nevéhez fűződik a világ legnagyobb megsemmisítőtábor-rendszerének, a Lenin által létrehozott Gulagnak a kiterjesztése. Erőteljes személyi kultuszt alakított ki: arcképét minden középületben elhelyezték, városokat neveztek el róla, szobrokat állítottak neki, tapsolni kellett, amikor kimondták a nevét. (Wikipédia)

Charles Manson 

Egyszerű kisfiú, aki…

Charles Manson néven a világ egyik legismertebb gyilkosa és pszichopatája lesz, többek között a nyolc hónapos terhes Sharon Tate filmszínésznőt, Roman Polański filmrendező feleségét is ő ölte meg

Szaddám Huszein iraki diktátor

Egy kemény tekintetű fiú, aki később…

Szaddám Huszein iraki elnök és diktátor lett

Bassár el-Aszad, Szíria elnöke

Milyen helyes volt fiatalon

Bassár el-Aszad, Szíria elnöke

Ted Bundy sorozatgyilkos

Milyen aranyos, nem? Felnőve is karizmatikus, helyes férfiként emlékeztek róla, pedig…

Ő Ted Bundy, a nekrofíliával, nemi erőszakkal is vádolt sorozatgyilkos

Alexander Pichushkin, a sakktáblás gyilkos

Ennek a kisfiúnak a tekintete viszont már nem olyan ártatlan

Ő a sakktáblás gyilkos néven ismert Alexander Pichushkin, akinek az volt az életcélja, hogy annyi embert öljön meg, ahány négyzet van a sakktáblán. Az adatok szerint legalább 52 áldozata volt.

Hirohito japán császár

Cuki kis uralkodó zászlóval…

Akiből Ázsia Hitlere lett. Hirohito Japán 124. császára volt 1926 és 1989 között.

Jeffrey Lionel Dahmer sorozatgyilkos

Játszik a kiskutyával, felnőve pedig…

Jeffrey Lionel Dahmer amerikai sorozatgyilkos lett, akit 17 férfi és fiú megölése, majd feldarabolása, elfogyasztása, megerőszakolása miatt ítéltek el.

betöltés...