Ez a horoszkóp elárulja, hogy még érez-e valamit irántad az általad imádott férfi!

Ahogy minden, úgy a szerelem is állandóan változik. Idővel alábbhagy a szenvedély, a tűz kisebb lánggal ég. Ha két ember igazán szereti egymást, akkor dolgozniuk kell a kapcsolatukon, különben nem sok értelme lesz a közös, de kínkeserves életnek.

Kos

Ha egy Kos férfi szerelmes beléd, akkor harcol érted, mindent megtesz, hogy meghódítson. Észreveszi, ha új a frizurád, vagy új ruhában jelensz meg. Azt is mondhatnánk, hogy sosem akar leszállni rólad, mindig mindenhová elkísér, vagy ha nem tud veled menni, felhív. Ha már nem érdekled, akkor nem fog kívánni többé.

A teendő: légy mindig szenvedélyes, meglepő, titokzatos. Ne ellenőrizgesd, ne tedd féltékennyé, mert örökre elveszítheted.

Bika

A Bika férfiak nagyon szenvedélyesek és romantikusak. Fontos számukra az is, hogy anyagilag rendben legyenek. Ha szerelmesek, virágot, ajándékot hoznak neked. Ha ez megszűnik, akkor elkezdhetsz aggódni, főleg akkor, ha a szerelemi kalandok is megritkulnak.

A teendő: ne keress kifogásokat, mikor egy Bika férfi érdeklődik irántad, mikor vágyik a közelségedre. Légy vonzó és nőies, és akkor nem fogod elveszíteni.

Ikrek

Egy Ikrek férfi örülten képes szeretni, és büszkén indul el veled az utcán, mert úgy érzi, hogy veled megütötte a főnyereményt. Védelmező típus, de nem szereti a rutint, és nem is annyira hűséges. Nem lesz nehéz észrevenned, mikor az életében már csak a második helyre szorulsz.

A teendő: beszélgessetek, és próbáld megtudni, hogy mi zavarja, mi bántja, mert ezáltal közelebb kerülhetsz a megoldáshoz.

Rák

A Rák férfiak nagyon családcentrikusak. A párjukra nagyon vigyáznak, elhalmozzák szeretetükkel. Az viszont nem jó jel, ha egyre később érnek haza a munkahelyükről, vagy inkább a barátaikkal találkoznak, ahelyett, hogy veled lennének.

A teendő: figyelned kell rá, viszonozd a szeretetét, fejezd ki a szerelmedet iránta.

Oroszlán

Nagyon féltékeny, és egyetlen pillantásból észreveszi, ha megcsalják. Mindent az irányítása alá akar vonni, és ellenőrizni fogja azt is, hogy hová mész, kivel találkozol. Ha viszont már nem érdeklődik felőled, a szex is rutinná válik, és már nem lesz szenvedélyes, akkor felkészülhetsz a szakításra.

A teendő: az Oroszlán férfi szereti ha csodálják, dicsérik, ezért ha igazán szereted, akkor meg is adod neki mindezt.

Szűz

A Szűz férfiak nem keverednek egykönnyen szerelmi kapcsolatba, mert szeretnek mindent végigelemezni, megismerni a részleteket, még a partner hibáiról is tudni akarnak. Az érzelmeiknek képesek parancsolni. Ha azt veszed észre, hogy nagyon kritikussá válik, nem csinál veled közös programokat, akkor a kapcsolatotok válságba került.

A teendő: kérdezd meg, hogy milyen dolgok nyomasztják, baj van-e a testi és lelki egészségével, vagy hogy miként érzi magát a munkahelyén. Elfogja mondani az igazságot.

Mérleg

Sajnos a Mérleg férfi nem igazán képes biztonságot nyújtani számodra, és megtörténhet, hogy ma azt mondja, hogy szeret, holnap meg épp az ellenkezőjét állítja. Ha megalázó helyzetbe hoz, kritizál, akkor már nem szeret.

A teendő: figyeld meg, hogy miként viselkedik veled, hogy reagál, mikor a közeledben van, hogy beszél veled, mennyire figyelmes a párkapcsolatban. Ha nem mennek jól a dolgok, akkor szakítanod kell vele, hogy kevésbé sérülj.

Skorpió

Nehéz lépést tartani a Skorpió férfival, aki amúgy nagyon ragaszkodó, jó az ágyban, és képes az érzelmeit is kinyilvánítani. Máskülönben nagyon igényes és gyanakvó, ami könnyen véget vethet a kapcsolatnak.

A teendő: ne hagyd, hogy kételkedjen benned, az érzelmeidben, a szerelmedben. Ha mégis menni akar, akkor engedd el, hogy felfedezze a saját útját.

Nyilas

Egy Nyilas férfi amikor már nem szereti a párját, hanyagolni kezdi, és meg is mondja az igazat, nem fog kertelni.

A teendő: nem dramatizáld túl a dolgokat, ne fojtsd meg a sok kérdéseddel, mert így még nagyobb lesz az esélye annak, hogy elveszítsd. Inkább beszéld meg vele a gondjaitokat, és idézd fel a meghitt pillanatokat a kapcsolatotokból.

Bak

A Bak férfi nagy bűntudatot fog érezni, ha elmúlik a szerelem és nem érez irántad szinte már semmit. Ezért ha hirtelen törődni kezd veled, az nem annyira pozitív dolog, sőt inkább aggódásra adhat okot.

A teendő: meggyőzheted, hogy ne hagyjon el, de hosszú távon ez nem fog jóra vezetni.

Vízöntő

A Vízöntő férfi őszinte lesz veled, még ha ezzel meg is bánt. Ha egy új kolléganőről nagy lelkesedéssel beszél, akkor ez nem túl jó jel. És ha már veled nem akar beszélni szinte semmiről, akkor a kapcsolatotok kihűlőben van.

A teendő: egy Vízöntő férfi életében nagyon fontos szerepet játszik az erotika, így vess be mindent, mert így megőrizheted vele a szenvedély tüzét.

Halak

A Halak férfi nagyon romantikus, odafigyel a részletekre, virágot, ajándékot hoz neked. Azonban ha ez megritkul és megszűnik, akkor kezdetét veszik a viharfelhők gyülekezet a kapcsolatotok egén.

A teendő: ha észreveszed a csökkenő érdeklődést, akkor mond el neki, hogy mennyire vágysz rá, és ismét lobbantsátok fel a szerelmetek lángját.

betöltés...