A nagypapa azt hiszi, a baba neme lesz a meglepetés – nem tudja visszatartani könnyeit, amikor meglátja a tortát

Kerstin és férje már négy éve küzdöttek az endometriózissal és terméketlenséggel, amikor végre 2016 július 4-én nagyon jó hírt kaptak – a feleség terhes lett.

Néhány héttel később az ultrahang vizsgálaton meg tudták állapítani a gyermek nemét. Kerstin mellett ekkor nem csak férje, hanem édesapja Robert Paul is ott állt. Robert az elmúlt négy évben mindig segített a párnak, minden műtétnél vagy vizsgálatnál ott volt. Mindvégig nyomon követte az eseményeket és mindenben támogatta lányát.

Kerstin és férje két teljes hetet vártak, mielőtt közölték a családdal és a barátokkal, milyen nemű lesz a kisbaba. Ki is választottak már régebben két nevet, egy fiú és egy lány nevet is.

“Már két nevünk is volt (már régen kiválasztottuk őket). Azt terveztük, hogy ha majd megmondjuk a kisbaba nemét, készítünk egy tortát is és azon lesz majd a gyerek neve.”- mondja Kerstin.”

Robert nagypapa ott volt ugyan az ultrahangfelvételen és valószínűleg ő már tudta milyen nemű lesz a gyerek. Arra az esetre, ha a kisbaba fiú lesz, Kerstin egy nagy meglepetéssel készült apja számára.

Azt tervezte ugyanis, hogy ha a pici fiú lesz, akkor a nagypapa nevét kapja majd! Ezt persze a nagypapa egyáltalán nem is sejtette. Csak akkor érti meg az egészet, mikor meglátja, hogy az ünnepi tortán az ő neve, Robert Paul szerepel, ekkor már érti hogy kis unokája is ugyanazt a nevet fogja viselni!

Nézzék, hogyan reagál Robert, amikor lánya közli vele ezt a meglepő és egyben csodálatos hírt! Eleinte szinte szóhoz sem jut a meglepetéstől!

Most pedig vegyen elő egy zsebkendőt és nézze meg a filmet és kérjük ossza meg barátaival!

betöltés...