Így nézne ki Elvis, ha ma is élne

Mit szólnál hozzá, ha meglátnád, hogyan fogsz kinézni negyven évvel később? Vajon tetszene, amit látnál? Elvis Presley rajongói nemrég megláthatták, hogyan nézne ki Elvis Presley, ha ma is élne.

A fotót a PhoJoe.com készítette, akik jártasak a képszerkesztésben és a kép restaurálásban. Bár a weboldal több referenciamunkát tartalmaz, az Elvis fotója messzemenően a legjobb!

Elvis Presley Tupelóban született 1935. január 8-án, Gladys Love Smith és Vernon Elvis Presley gyermekeként. Ikertesvére, Jessie Garon halva született. 1948-ban Memphisbe költöztek. Elvist gyerekkorában sokat csúfolták érdekes hajviselete miatt, melyet már akkor “belőve” hordott. 12 évesen kapta első gitárját édesanyjától. Első lemeze 1956-ban jelent meg, mellyel azonnal elsöprő sikert aratott. Az embereknek rendkívül tetszett Elvis zenéje, mellyel egy új műfajt teremtett: a Rock and Rollt. (énekes, zenész és színész. Mint kulturális ikon, néven is ismerik.)

A PhoJoe oldal többek között életkor regresszió szolgáltatást is kínál, amely lehetővé teszik, hogy a megrendelő megláthassa magát idősebb vagy fiatalabb korában. Talán furcsa szolgáltatásnak tűnik, hogyan tudják kiszámítani, hogy egy kisbaba hogyan fog kinézni idős korában, azonban tény, hogy nagyon pontos és ügyes munkát végeznek.

2016-ban is sok hírességet vesztettünk el, talán ez késztette őket, hogy álljanak meg egy pillanatra és emlékezzenek vissza Elvis-re, akit túl fiatalon vesztett el a világ. Íme a fotó, amelyen megláthatjuk, hogyan nézne ki Elvis nyugdíjas korában:

betöltés...