22 milliót költött plasztikára. A végeredmény…. leesik az állad!

Fulvia Pellegrino eredetileg férfiként született, és már több mint 150 plasztikai műtéten esett át, hogy tökéletes nő váljon belőle. De egyelőre ez egyáltalán nem sikerült neki…

Fulvia Pellegrino már tini srácként rájött, hogy sokkal boldogabb lenne női testben. Elmondása szerint azonban a családja előtt ilyeneket szóba sem mert hozni, ezért világ életében megjátszotta magát. Annyira szégyellte érzéseit, hogy inkább megházasodott és erején felül színlelte férfiasságát. Azonban eljött a pont, amikor már nem bírta tovább, hogy csak a garázsban bujkálva tud női ruhákba bújni, és bevallotta szerelmének, Marisának a titkát. A nő meglepően jól fogadta a dolgot, és most, megszámlálhatatlan nemváltó és plasztikai operációk után is kitart férje mellett.

Fulvia és felesége, Marisa az esküvőn

Fulvia és felesége, Marisa most

Fulvia azonban láthatóan nem elégedett meg azzal, hogy nővé operálták. Azt állítja, a tökéletességre törekszik, és addig nem áll le a műtétekkel, amíg ezt el nem éri. Eddig több mint 150 ajakfeltöltésen és arccsont plasztikán, 4 mellnagyobbításon és 2 zsírleszíváson esett át.

A transznemű nő azt mondja, ez nem függőség, egyszerűen szüksége van ezekre a beavatkozásokra. Azonban mára elveszítette a munkáját, a családja és a szomszédai már szóba se állnak vele, vagy csak szörnyülködnek és nevetnek rajta. Őt viszont ez cseppet sem érdekli, és inkább eladta a nyaralóját és az autóit, hogy finanszírozni tudja a hátralevő plasztikáit.

Megdöbbentő, igaz?

betöltés...