Itt a bizonyíték, hogy a Jóbarátok és a Reszkessetek betörők ugyanott játszódik

Meglepő részletekre bukkant egy produkciós cég, még videót is készítettek, amelyben leleplezik a dolgot.

Úgy tűnik, hogy a Jóbartok végén Monica és Chandler a Reszkessetek betörők családi házába költözött be. A bizonyítékot pedig nehéz megcáfolni.

Amikor azt gondoltad volna már, hogy a Jóbarátok minden egyes része ki lett elemezve, mégis egy újabb felbukkan. Eszerint a Jóbarátok és a Reszkessetek betörők egy világban is játszódhatna.

Bár sosem látható a sorozatban, hogy hogyan néz ki Monica és Chandler kertes háza, amit a 10. évadban vesznek, a szobák ablakain keresztül látszódó világ alapján biztosra veszi a 22 Vision produkciós cége, hogy a Reszkessetek betörőkből ismert családi házba költözött be a két karakter.

A 22 Vision egy videóban meg is mutatja, hogy honnan lehet tudni, hogy a két ház egy és ugyanaz.

VIDEÓ: a leleplezés

A filmből és a sorozatból vett képek bizonyítják, hogy

a két házból ugyanaz a kilátás.

Vagyis a Bing és a McCallister család ugyanabban a házban élnek. Monica és Chandler elég jól kereshetett, hiszen ez az óriási ház körülbelül 1,5 millió dollárba kerülne.

22 Vision szerint a Jóbarátok stábja a Reszkessetek betörőkben is használt előre készített, stock filmeket használta, hogy úgy tűnjön a ház egy külvárosi úton van. De vannak, akik abban hisznek, hogy az egész direkt volt és a Bing család oda költözött a McCallister rezidenciájába (ami az illinois-i Winnetkában található igazából), hogy a ’90-es években sok horrort megélt házban jó dolgok is történjenek.

betöltés...