A négyéves kisfiú rákos beteg és haldoklik – felébred a kómából hogy két fontos szót mondjon anyjának

Ruth Scully sohasem gondolta volna, hogy ha egyszer majd ránéz a fürdőszobai szőnyegre, rájön a sírás. Egy kívülálló számára a zöld fürdőszobai szőnyeg egy teljesen átlagos szőnyeg, Ruth számára viszont elhunyt kisfia Nolan iránt érzett szeretetét jelzi.

Egy egyszerű orrfolyással kezdődött a dolog de aztán kiderült, hogy a fiú betegsége ennél komolyabb. Az akkor 3 éves Nolan légzési nehézségekkel küzdött éjszakánként, aztán ez olyan rosszra fordult, hogy bevitték őt az orvoshoz.

Először azt hitték, hogy valamilyen orrmelléküreg probléma és erre kapott gyógyszereket. Aztán orrpolipot állapítottak meg nála, amit aztán eltávolítottak. Az akkor vett szövetmintából azonban kiderült, hogy itt sajnos komolyabb betegségről van szó.

Publiée par NolanStrong sur Dimanche 18 septembre 2016

A szövettani vizsgálat eredménye azt mutatta, hogy a kisfiúnak rhabdomyoszarkómája van. Ez egy veszélyes rákfajta, a család élete percek alatt a feje tetejére állt.

Az ismerősök és azok is akik a szociális médián keresztül követték a fiút, a gyógyulásáért imádkoztak.

De 2017 február 4-én Nolan családtagjai és barátai körében elaludt.

“Nincs olyan dolog, amivel egy szülő fel tudna készülni gyermeke halálára. Ruth azonban tudta, hogy mi a helyzet, amikor az egész orvoscsapat odajött hozzánk és szomorú szemekkel megkért minket, hogy üljünk le. Elmagyarázták, hogy semmit nem tudnak tenni a fiunkért csak annyit, hogy a lehető legkevesebbet szenvedjen.

Amikor Ruth elmondta Nolan-nak, hogy már nem kell harcolnia, először nagyon megkönnyebbült. De aztán arckifejezése komolyra váltott. Azt mondta anyjának, nem akar neki azzal csalódást okozni, hogy feladja a harcot. Ruth rájött, hogy fia őmiatta harcol.

Ruth éjjel-nappal fia ágya mellett volt, de egyszer megkérdezte őt, rendben van-e, ha elmegy gyorsan zuhanyozni. Mire Ruth kijött a zuhanyzóból a fiú kómába esett.

Nolan valamilyen csodának köszönhetően egyszer felébredt a kómából egy percre, mielőtt örökre elaludt volna és ezt mondja anyjának mosolyogva: “Anya, szeretlek!”

“Most már nagyon félek a zuhanyzástól, most itt ez az üres fürdőszobai szőnyeg ahol nem olyan rég még a fiam feküdt amíg én zuhanyoztam.

A szívszaggató percek ellenére Nolan mosolyogva búcsúzott el édesanyjától és a két szó, amit mondott neki örökre édesanyja emlékébe vésődött.

Publiée par NolanStrong sur Mardi 18 octobre 2016

Mommy's boy 💛

Publiée par NolanStrong sur Samedi 4 mars 2017

Two months. Two months since I've held you in my arms, heard how much you loved me, kissed those sweetie "pie" lips. Two…

Publiée par NolanStrong sur Mardi 4 avril 2017

betöltés...