Nemrég tudta meg, hogy rákos – azonnal drasztikus döntést hoz és elmegy a fodrászhoz

Laurának éveken keresztül ugyanolyan volt a frizurája: hosszú barna, enyhén hullámos haj. Ez a hajviselet hozzá tartozott és minden barátja azt mondta, hogy nagyon jól áll neki. De mikor Lauránál rákot diagnosztizáltak, rájött, hogy a hosszú haját el fogja veszíteni.

Laura úgy döntött, rögtön túl szeretne esni a nehezén. Felhívta a fodrászát és elmondta, hogy egy új frizurát szeretne magának vágatni.

Úgy döntött, hogy az egész folyamatot filmre veszi s ez a film most a Youtube-on az egyik legnézettebb. A filmben láthatjuk, ahogy New York leghíresebb fodrásza, Jerome Lordet, Laura hosszú hajából másik frizurát készít.

Elég nehéz az érzelmeinket figyelmen kívül hagyni, mikor a fodrász elkezd vágni a lány haját: ez nem egy egyszerű hajvágás. Nagyon nyilvánvaló, hogy Laura az életében megjelenő kihívásra szívvel-lélekkel fog reagálni.

Nézze meg az alábbi filmet és azt, milyen hatalmas átalakuláson megy keresztül ez a lány. Nem csoda, hogy ezt a filmet már több, mint 600 000-en látták.

Két héttel a metamorfózis után az összes haja kihullott a kemoterápia következtében.

Egy dolog azonban biztos: hosszú vagy rövid haj, vagy kopaszság, Laura egy bátor és erős nő! Nagyon sok erőt és kitartást kívánunk neki.

https://youtu.be/vsTdBxWjFZA

betöltés...