BB Évi a zárt osztályon keresi a szerelmet – sok az udvarlója

betöltés...

BB Évi végre jobban van és a szerelmet keresi.

Mint korábban megírtuk, BB Évi több mint tíz éve egy kaposvári elmegyógyintézetben éli mindennapjait. A lány nem tudta feldolgozni a hirtelen jött sikert, és a rengeteg pénzt a Big Brother című valóságshow megnyerésének köszönhetően.

Azonban most mintha kicserélték volna, Évi nem áll már erős gyógyszerek hatása alatt és pontosan tudja, hogy mi történik vele.

Párkányi Évi a Ripostnak elmondta, hogy már sokkal jobban érzi magát és szeret is a pszichiátrián lenni. Ott nagyon kedvesek vele, és még az intézetet is elhagyhatja néha.

Ilyenkor persze az édesanyját látogatja meg. Évi tudja, hogy most még gyógyulnia kell, és ha majd kimondják, hogy szabad, csak akkor kezdi el tervezni az életét. Már csak egy dolog hiányzik az életéből.

– A szerelem. Hogy valaki végre szeressen! Volt egy hosszabb kapcsolatom, ami nemrég ért véget. Jánost is a kórházban kezelték, itt ismerkedtünk meg egymással. Vele nagyon jó volt. De mindketten továbbléptünk, már nem működött. Most csak futó kalandjaim vannak, rövidebb kapcsolataim. Sok az udvarló – mondta.

betöltés...