Kipakolt a házasságukról Fásy Ádám felesége, Marika

betöltés...

Végre megszólalt az a nő, akiért Fásy Ádám rajong 27 éve.

Fásy Ádám együtt dolgozik lányával és feleségével. Zsüliettet a fél ország ismeri, de Marikát kevésbé, pedig már majd’ három évtizede imádattal beszél róla a férje, de csak ritkán mutatkoznak együtt. A mulatós zene királya egy birodalmat hozott létre, amiről azt mondja, hogy felesége nélkül nem valósulhatott volna meg. Ő biztosítja a hátországot és ő végzi a háttérmunka jelentős részét. A csinos szőke hölgyet nehéz szóra bírni, mert nem szeret szerepelni, de most lapunkkal kivételt tett.

Nehéz őt utolérni, mert Marika állandóan úton van vagy tárgyal, rendezvényeken vesz részt… Pedig sokan az gondolják róla, hogy híres és jómódú férje mellett könnyű a dolga…

– Nem panaszkodom, de sokszor napi 10-12 órát dolgozom. Az én dolgom a férjem és lányom fellépéseinek megszervezése, a zenés műsorok és a szépségversenyek szervezése. A fellépésékre mindig elkísérem a családomat, ott vagyok velük a színpad mögött.

– 19 éves volt, mikor megismerkedtek. Emlékszik még az első találkozásra?

– Hogyne, az a tekintet máig felejthetetlen, amikor kiszúrt magának! 27 évvel ezelőtt egy közös fotós ismerősünk mutatott be egymásnak minket. Sokáig magázódtunk. Mikor elkezdtünk randevúzni, minden találkára sárga rózsacsokorral érkezett, igazi úriember volt. Ez azóta sem változott, igyekszik mindenféle figyelmességgel a kedvemben járni. Egy évre rá össze is házasodtunk. Egy nap van az évben, ami szent és sérthetetlen számunkra, ez pedig a házassági évfordulónk, mely napon Zsülike névnapját is ünnepeljük. Ilyenkor megállunk a nagy rohanásban, és csak a családra figyelünk.

– Ádám gyakran megfordul gyönyörű nők társaságában. Volt-e valaha az Ön részéről féltékenykedés?

– Nála sokkal nagyobb nála a kísértés, mint egy átlagembernél, de én még a kapcsolatunk elején sem voltam soha féltékeny. A mi házasságunk erős érzelmi alapokon fekszik és mindketten száz százalékosan megbízunk egymásban. A szépségversenyeken gyönyörű nők veszik körül, de a velük való kapcsolatot férjem is komoly munkaként kezeli. Ma már nem jellemző, hogy ilyen hosszú ideig élnek boldog házasságban az emberek. Úgy vélem, nálunk ennek az a titka, hogy a mindennapokban is odafigyelünk egymásra és alapjában véve mi jól passzolunk egymáshoz. Közös az értékrendünk és megtanultunk alkalmazkodni egymáshoz.

betöltés...