Egyre nagyobb lett a lány hasa, míg egy nap a zuhany alatt a horror várta

A higiénia elhanyagolása akár életveszélyes állapottá is fajulhat. Éppen ezért olyan fontos odafigyelni az egészségünkre, illetve a személyes higiénénkre. A következő horrorsztori tökéletesen példázza ezt!

Az egyetemi hallgató lány, Emily Pankhurst éppen a záróvizsgájára készült. A tanulással töltött napokban azonban valamiigazán furcsa történt vele: szépen lassan elkezdett nőni a hasa.

A lány először nem gondolt semmi komolyra, azt hitte, a vizsgák miatti stressz okozza a puffadást. Aztán egyre gyengébbnek érezte magát. Csak később jött rá, mekkora a baj… A fáradtságot, az erős fejfájást és a lázat is a stressznek, és az izgalomnak tudta be.

Emily édesanyjának azonban ismerősek lettek a tünetek. Arra gyanakodott, hogy a lánya magában felejtett egy tampont. Az anyuka sejtése sajnos be is igazolódott. Emily a zuhany alatt ellenőrizte, igaza van-e az anyjának, és szó szerint sokkot kapott:

“Őszintén szólva, gusztustalan volt az egész, de azt gondoltam, hogy ha megteszem, amit kell, jobban fogom érezni magam. Mikor eltávolítottam a testemből a tampont, az koromfekete volt. 9 napig volt a testemben. Azonnal elmeséltem anyámnak, hogy mi történt. Ő azt javasolta, hogy hívjuk a mentőket” – mesélte el Emily.

Szerencse, hogy így tettek, Emily ugyanis egy fél óra múlva nagyon rosszul lett. Keringése összeomlott, és elkezdtek leállni a szervei. Az orvosok a belső szervek nagyfokú fertőzöttségét és vérmérgezést állapítottak meg.

A lány toxikus sokk szindrómát kapott. Az orvosok az utolsó pillanatban mentették meg az életét. Emily egyetlen szerencséje az volt, hogy az édesanyja ráismert a tünetekre. A lány most igyekszik a lehető legtöbb emberrel megismertetni a történetét, hogy senki se járjon úgy, mint ő.

betöltés...