25 lány, akik srácok oldalán keresték a boldogságot, ám végül csajok mellet találták meg!

Régen nem volt annyira elfogadott dolog az azonos nemhez való vonzódás, mint a mai világban. Igaz vannak országok, ahol még mindig be vannak tiltva ezek a dolgok, de a legtöbb országban már lehet azonos neművel házasodni, sőt gyereket örökbe fogadni. Amikor fiatal az ember még nem sejtheti, hogy valójában ki is az, akihez jobban húz a szíve. Hosszú folyamat, mire rájönnek, hogy kezdetben rossz párt választottak maguknak. Ez történt a lent felsorolt lányokkal is, akik először normális, hétköznapi lányokként gondolkodtak és álmodoztak a hercegről, aki fehér lovon jön el értük, ám ez a mese korántsem így ért véget, mert a csajok rájöttek, hogy nem is a herceget, hanem a hercegnőt várták tudat alatt.

Caitlin, egy lány, aki a Twitteren megmutatta, azt a fiút, akivel első évesként randizott, de végzősként mégis egy lányhoz húzott a szíve.

Amanda a legjobb barátjával próbálta meg először a párkapcsolatban rejlő örömöket, azonban mégis, egy lánnyal házasodott össze.

Katy, 3 évig volt együtt barátjával, de nem volt boldog a kapcsolatban, később rájött, hogy a nőkhöz vonzódik és megtalálta élete szerelmét.

Sabrine, az érettségi napján jött össze Dan-nel, ám gyorsan ráeszmélt, hogy még sem ő az, aki mellett a boldogságot megtalálhatja.

Jasmine, 2012-ben még barátjával élt együtt, de 2017-ben fordulóponthoz ért az élete, mert találkozott Rebecca-val.

Santana, kényelmetlenül érezte magát, mikor a barátjával kellett együtt lennie, nem gondolta végig miért, végül ráeszmélt, hogy felszabadultabban érzi magát a nők társaságában.

Kayla Lake: 17 évesen még a boldog tini lányok életében gondolkodott, hogy férje lesz és gyerekei, de gyorsan elszállt ez a gondolat, ugyanis megtalálta a szerelmet, Hilary képében.

Dafny, az érettségijük napján még barátja kezét fogta, de miután lediplomázott, már Lilyana-val alkottak boldog párt.

Lauren, akkori párjával már kisiskolás koruk óta ismerték egymást, de a lány, bevallotta a fiúnak, hogy a nőkhöz vonzódik, a jobb oldali képen már Melissával mosolyognak egymásra.

Jessica, mindig is sejtette, hogy nagyon fura lány, de sokáig nem jött rá miért, aztán egy napon találkozott Briana-val, és tudta, hogy miért viselkedett mindig furcsán.

Jenette, szerette a párját a maga módján, de sosem érezhette azt az elsöprő szerelmet, amit a filmekben mindig is látott, 5 évre rá Julie-val kimondták a boldogító igent.

Ashley, aggódott, hogy sosem talál rá a nagy Ő, ezt azért érezte, mert mindig a fiúkkal kereste a boldogságot, de az sosem jött el, aztán megismerkedett jelenlegi barátnőjével, és most boldogabb, mint valaha.

Emma és Josh mér 3 éve jegyesekként éltek együtt, mikor a lány bejelentette, hogy nem akarja az esküvőt, mert ráébredt, hogy a lányokat szereti, ez akkor derült ki, mikor Anna-val találkozott.

Evelyn és Mark a középiskola utolsó évében jöttek össze, rá egy évre már Lisa-val indultak el egy közös nyaralásra.

Mia, mindig is álmodozó lány volt, és nagy tervei voltak az életben, ezt gondolta David-del való kapcsolatáról is, viszont hamar rájött, hogy ő benne ettől több van és gyorsan Kelly oldalán találta magát.

Nicole, mindig is jól érezte magát a fiúk társaságában de sosem tekintett rájuk úgy, ahogy az átlag 17 éves lányok, később kiderült, hogy a csajok jobban vonzották.

Emily, hamar véget vetett a kapcsolatának, 2 év múlva hozzáment szerelméhez, Ruby-hoz.

Rose 2011-ben még barátja azaz vőlegénye oldalán mosolygott, de 2015-ben már jelenlegi felesége mellett.

Tiffany szintén abba a hibába esett, hogy nem ismerte fel a jeleket, ami arra utalt, kicsit sem átlagos lélek, de az élet kárpótolta, mert most barátnőjével talált rá a boldogságra.

Charlotte, nagyon fiatalon elkezdett fiúzni, mert nem akart lemaradni társaitól, rájött, hogy ez neki nem megy, most barátnőjével él boldog párkapcsolatot.

Katie, majdnem hozzáment akkori barátjához, de az esküvő előtti nap meggondolta magát és lefújta az esküvőt, mindennek Mary volt az oka, akivel nemrég ünnepelték 3. házassági évfordulójukat.

Hannah és Brendon még 2008-ban alkottak egy párt. Ám Hannah is és Brendon is beismerték, hogy mindketten a másik nemhez vonzódnak.

Linda és akkori barátja, (bal oldali kép) – Linda és mostani barátnője (jobb oldali kép)

Maddy sosem volt az a nagy fiúzós lány, aggódott is, hogy sosem lesz szerelmes és nem talál rá a boldogság, de nagyon tévedett, mert 2 év múlva elhozta az élet neki Caroline-t aki el is jegyezte a lányt.

Deborah az érettségi napján, majd 5 évre rá barátnője szerető karjaiban.

betöltés...