Majd 40 év telt el! Döbbenetes, hogy megváltoztak a Dallas sztárjai!

Tudtad, hogy először mindössze öt epizódot forgatták le a tévéfilmsorozatból? Ki tudja, tetszik-e az embereknek? Tetszett!

A Dallas készítői ekkora sikerre biztosan nem számítottak. A sorozat legelső részét 1978-ban éppen ezen a napon vetítették Amerikában. Aztán még 365 rész következett! Itthon 1990 decemberében ismerhettük meg a dúsgazdag olajmágnás Ewing családot. Aztán ott ragadtunk a tévékészülékek előtt. Hiszen tudni akartuk, hogy Jockey túllép-e önzőség és gonoszságán, hogy Bobby és Pamela szerelme örökké tart- e, hogy Ellie, a családanya össze tudja-e tartani cseppet sem egyszerű famíliáját. És nagyon szurkoltunk, hogy Samantha egyszer visszavágjon végre Jockey- nak az a sok megaláztatásért.

Szomorú tény, de Jockey megformálója Larry Hagman két éve halt meg rákban, de Ellie alakítója Barbara Bel Geddes sincs már köztünk. Nézd, milyenek 38 év után a főszereplők! Bobby azaz Patrick Duffy most is sármos férfi , míg Lucy megszemélyesítője Charlene Tilton felszedett pár kilót és sok ráncot. A Pamelát alakító Victoria Principal vonásait erősen megviselte a töménytelen mennyisègű arcplasztika. Ami hihetetlen, a Samanthát játszó Linda Gray már 75 éves! Na, ő aztán igazán remek formában van!

.

.

betöltés...