19 kép, ami bizonyítja, hogy a Facebook alapítójának Mark Zuckerbergnek a család az első és legfontosabb

Annak ellenére, hogy az embernek sok pénze van, szép házban él, sikeres a munkájában és sok barátja van, fontos, hogy időt szakítson az igazán fontos dolgokra, vagyis a családra. A hírességekre ez pontosan ugyanúgy igaz, mint a hétköznapi személyekre. Köztudott, hogy a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg rengeteget dolgozik azon, hogy a kék-fehér színben pompázó közösségi oldal jól működjön, és a felhasználók igényeinek eleget tegyen. Viszont tudja, hogy nem eshet át a ló túloldalára és sok időt kell töltenie a családjával, na meg pihennie is kell. Számára nincs fontosabb a családnál, ezért próbál maximális figyelmet szentelni nekik. Amióta két gyermeke megszületett még boldogabb, mint valaha. Mostani posztunkban 19 képpel mutatjuk be nektek, hogy Mark mennyire rendes és szerető férj, valamint mennyire jó édesapa.

1, Zuckerberg megígérte feleségének, Priscillanak, hogy minden évben elmennek nászútra , hogy megünnepeljék házasságukat.

2, 2015-ben született első gyermekük, de Mark sajnos nem tudott jelen lenni a legelső Anyák napján.

3, Viszont a legelső Apák napját nem hagyta ki, ott volt gyermeke mellett egész nap és addig dögönyözte, míg el nem aludt.

4, Mark megajándékozta gyermekét és a családot is egy igazi kis fenevaddal, akiért gyermeke rajong.

5, A képen Max (Maxima) első születésnapját csípték el.

6, Mark és Priscilla rengeteg időt töltenek együtt a konyhában, só szerint együtt szoktak sütni és főzni.

7, A kislányukat elvitték arra a helyre, ahol a legelső randijukon voltak és egy csésze forró csokival ünnepelték meg az első randijuk évfordulóját.

8, Többször elmennek a helyi Aquaworldbe, hogy minőségi időt tölthessenek el együtt. Ezzel azt is szeretné, ha családja nem érezné úgy, hogy a munkája miatt el vannak felejtve.

9, Családi fotó, ahol már mindegyik családtag szerepel. A kis Maxima nézi alvó öcsikéjét és gyönyörködik benne, hiszen nagy nővér lett.

10, Mark imád a gyerekeivel lenni, egyszerűen nem tud betelni a látványukkal. Kisfiára is büszke édesapaként néz.

11, Zuckerberg rengeteg képet készít a családjáról, számára ezek a pillanatok sokat jelentenek. Ezeket elteszi egy családi albumba és időnként előveszi, majd átlapozza őket.

12, Mark figyel arra, hogy mindig gyerekei rendelkezésére álljon. Megpróbálja átadni nekik a szükséges tudást, ami az élethez kell.

13, Mark nem tud betelni kislányával Maxima-val és a kislány is mindig ott van apja nyakán. Imádnak egymás közelében és társaságában lenni.

14, Kisfia első lépéseinél is jelen volt, ami számára megint egy fontos pillanat és mérföldkő volt.

15, Mark el sem hiszi, hogy lánya már ilyen nagy és, hogy 4 éves elmúlt.

16, Az első közös Halloween alkalmával, Maxima sárga álarcos szuperhős akart lenni, apja pedig büszkén mosolygott mellette.

17, A szülőknek fontos, hogy fenntartsák a családi harmóniát, békét és idillt, hogy a gyerekek egészséges környezetben nőhessenek fel.

18, A kis Maxima is szeret sütni-főzni. Van, hogy beáll nekik segíteni, ilyenkor keveri a mártásokat, a pudingot és a többi. Egy nap biztos nagy szakács lesz belőle.

19, A téli időszakban visszavonulnak a hegyekbe egy csodálatos hangulatú faházba, ahol nézik a hóesést és együtt bolondoznak a meleg kandalló előtt.

Szerinted is egy szép család?

betöltés...