72 évesen bombázó: Cher átlátszó melltartóban vonult a premieren

Rá aztán tényleg azt mondhatjuk, hogy kortalan.

Kortalan ikon

A Mamma mia musical második részének londoni bemutatóján ott volt az énekesnő is, és ismét bizonyosságot nyert, hogy Cher gyakorlatilag nem öregszik. Az Oscar-díjas ikont egyáltalán nem izgatja a kora: lazán felvett egy átlátszó melltartót, és így vonult végig a film díszbemutatóján. Ennyike.

Spotted at ? Mamma Mia! Here We Go Again premiere in London ?? #Cher #ThandieNewton and many more talented people! swipeeee

Stylevoguette ♥️ Amsterdam (@voguettestyle) által megosztott bejegyzés,

Mi a titkod

És hogy mi a titka? A Today friss cikke szerint nagyon egyszerű és kézenfekvő lépéseket kell követni ahhoz, hogy 72 évesen is így nézzen ki valaki, mint az énekesnő. Cher így beszélt erről:

“Ok, elárulom a titkot: nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom. Szigorúan követem a diétás étrendemet, kivétel csak a csokoládé lehet”

– mondta Cher, és azt is hozzátette, hogy ő továbbra is rendszeresen dolgozik – talán ez is közrejátszhat a fiatalsága megőrzésében.

Ez karrier

Persze nyilván nem ilyen egyszerű az egészséges életmód receptje, de az biztos, hogy irigylésre méltó az a karrier, amit Cher véghez vitt. 55 éve van a színpadon, és azóta egyszer sem állt le, nem tartott hosszabb szünetet. Ráadásul idén még turnéra is megy Ausztráliába és Új-Zélandra.

#mammamia2 #premiere #london #cher #merylstreep ❤️❤️❤️❤️

Gianni (@cotty_torino) által megosztott bejegyzés,

betöltés...