Ötletes, jól mutat, tartalmas és imádnivalóan finom reggeli, mindössze 3 alapanyagból!

Ez a reggeli recept jelenleg a legnépszerűbb az interneten. Annyira finom és laktató, hogy ha megkóstolód, azonnal a szívedbe zárod és mást nem is akarsz ébredés után a tányérodon látni.

Képzeljünk csak el egy szombat reggelt, amikor nem kell rohanni sehová, végre kicsit lazíthatunk. Ha netán meg szeretnénk lepni a párunkat, hogy még jobban induljon a nap, készítsük el a videóban bemutatott reggelit és biztosak lehetünk benne, hogy odalesz a boldogságtól.

Ha van odahaza friss bagett, akkor vágjuk fel nagyobb darabokra. A belét csipegessük ki, de nem kell az összest, hagyjunk még egy keveset az oldalán. Ezután egy serpenyőbe tegyünk némi olívaolajat, melegítsük fel közepesre, majd kockázzunk fel egy adag baconszalonnát és pirítsuk le az olívaolajon.

Ezután egy törlőpapírra tegyük ki, hogy a fölösleges zsiradék felszívódjon a szalonnákról. Ezután helyezzük bele a serpenyőbe a bagettdarabkákat, majd törjünk fel egy tojást és azt öntsük bele a bagettformák közepébe, sózzuk, borsozzuk. Födjük le a serpenyőt, és süssük 2 percig a bagettekben lévő tojásokat, majd fordítsuk meg, hogy a tetejük is megpiruljon.

Tegyük tányérra és szórjuk meg a bacondarabokkal. Jó étvágyat!

betöltés...