Ez a 4 horoszkópjegy nem lép félre! A kedvesed köztük van?

Hűséges vagy? És a kedvesed?

Íme a legmegbízhatóbb csillagjegyek:

1. Bika IV. 21.–V. 20.

Birtokol

Hűséges, de hatalmas a birtoklási vágya, ezért akihez ragaszkodik, azt többé nem akarja elengedni. Bár a féltékenység állandóan ott van a szívében, igyekszik leplezni érzéseit, és ritkán gyötri párját hangos vádaskodással. Ha harmadikat vél felfedezni a párja körül, akkor sem párját kínozza féltékenységi jelenetekkel, hanem a csábítót próbálja „elzavarni”.

Ki illik hozzá? A Skorpióval jól kiegészítik egymást, az otthonülő Rák és a megértő Halak is megfelelő partnere lehet. Viszont az Ikrek vagy a Nyilas mellett sosem érezheti magát nyugodtnak.

2. Szűz VII. 24.–IX. 23.

rendes

Nem nyitott a hűtlenkedésre, és alapvetően nem is birtokló típus. Ám elég egy kellemetlen pletyka, máris felébred lelkében a félelem. Keresgél, hallgatózik, apró utalásokat keres abban a reményben, hogy semmit nem talál. Ezzel az állandó ellenőrzéssel őrületbe kergeti párját.

Ki illik hozzá? Legfeljebb a Bikáknak, a Halaknak vagy a Bakoknak van annyi kitartásuk, hogy elviseljék beteges féltékenységét. A Kos, a Vízöntő, a Nyilas vagy az Ikrek előbb-utóbb elszalad tőle, és új kedvest keres magának

3. Bak XII. 22.–I. 19.

piszkál

Kevés az önbizalma, ami gátolja a félrelépésben. Ez az oka féltékenységének is. Legszívesebben ki sem lépne otthonról, ezt várja el kedvesétől is. Ha ő mégis nyitottabb, és akár egyedül is elmegy egy-egy programra, előbb duzzog, később veszekedik, vádaskodik. A mosolyszünet hónapokig is eltarthat. Eszébe sem jut, hogy épp ezzel üldözi el magától kedvesét.

Ki illik hozzá? Saját nyugalma érdekében a legjobb volna, ha egy otthonülő Rákkal, esetleg Szűzzel, vagy türelmes Bikával kötné össze életét.

4. Halak II. 20.–III. 20.

félénk

Eszébe sem jut, hogy megcsalja szerelmét. Attól viszont rettenetesen fél, hogy megcsalják. Féltékenységének gyakran hangot is ad. Elég egy idegen sms, vagy egy új szerelés. A vad dühkitörésekkel és véget nem érő lelkizéssel tarkított könnyes jelenetek hónapokig tartanak, és az egészet válogatott érzelmi zsarolással fűszerezi.

Ki illik hozzá? A Szűzben is, a Rákban is méltó partnerre találhat: a vádaskodások könnyes békülésekbe torkollnak. A Bika és a Bak türelme, a Skorpió határozottsága jó alap lehet a közös élethez.

És a többiek…

Kos III. 21.–IV. 20.

kalandor

Kalandra, változatosságra vágyik. Soha senkit nem akar maga mellé láncolni, hiszen ő maga sem képes elviselni a korlátokat. Mivel csupa önbizalom és határozottság, nem is gondol arra, hogy elhagyhatják. S ha netán mégis megtörténik, nem sokáig búslakodik, hamar talál magának új partnert.

Ki illik hozzá? Leginkább a Mérleg tudja tolerálni szabadságvágyát, és ő tud olyan változatos életet nyújtani számára, amiben hosszú távon jól érezheti magát. Az Ikrekkel és a Nyilassal meg tudja értetni magát, és jót nevet mások féltékenységi jelenetein.

Ikrek V. 21.–VI. 21.

kiismerhetetlen

Hol a szabad szerelem szószólója, máskor meg szinte eszét veszti, ha úgy érzi, párja elhanyagolja. Ilyenkor a nyomozástól sem riad vissza, és mindenkit gyanúsnak vél, aki ötven méteres körzetben feltűnik kedvese körül. Érzelmileg zsarol, hogy magára vonja a figyelmet.

Ki illik hozzá? A Nyilas könnyen elaltatja gyanakvását. A Vízöntő és a Mérleg meg tudja győzni, hogy nélkülözhetetlen. Az Ikrekkel vagy a Halakkal folyton kínozzák egymást. A Skorpió az első nagyjelenet után félre is lép, hogy ha már cirkusz van, legalább legyen alapja.

Rák VI. 22.–VII. 22.

vádaskodó

Ha már megszerezte szőke hercegét, nem akarja elengedni, legszívesebben bezárná a hálószobába. Attól tart, hogy kedvesére azonnal lecsapnak a csábítók, amint látótávolságán kívül kerül. Ő pedig enged a kísértésnek. Minden gyanús jelre öngyilkossággal fenyegetőzik, nagyjelenetek véget nem érő sorát rendezi. És folyton azt ismételgeti: „rád áldoztam a legszebb éveimet, és ez a hála.”

Ki illik hozzá? A Bak is, a Bika is „vevő rá”. A Vízöntőt, a Nyilast, de még a kompromisszumokra kész Mérleget is teljesen ki tudja borítani.

Oroszlán VII. 23.–VIII. 23.

naív

Nem vonzzák a mellkes kapcsolatok, ezért el sem tudja elképzelni, hogy párjában felébredhet a vágy valaki más után. Ezért aztán akár az orra előtt is megcsalhatja párja, biztos, hogy ő szerez utoljára tudomást a félrelépésről. Persze ha megtudja, az maga a világvége, mert azt jelenti, tévedett. Ezt képtelen elviselni: ordít, tombol, és azonnal szakít.

Ki illik hozzá? A Vízöntő és a Kos épp oly őszinte, mint ő. A Skorpiótól, Ráktól és a Halaktól tartsa távol magát: a vizes jegyek képviselői előhívhatják a rosszabbik énjét.

Mérleg IX. 24.–X. 23.

csapodár

Akkor él, ha hódíthat. Bár lelke mélyén hű társához, természetének nem tud ellenállni. Gyakran enged a „kísértésnek.” Ezt nem érzi csapodárságnak. Mivel saját magából indul ki, féltékeny. Ha kiderül, hogy párja megcsalta, előbb megbántódik, aztán hamar megbocsát, mivel önmagát okolja a történtekért. Ezután mindent elkövet, hogy elbűvölje hűtlen párját.

Ki illik hozzá? Leginkább az egyenes Kos, illetve a hűséges Oroszlán és a Vízöntő illene hozzá. Az Ikrek, a Nyilas vagy a Halak mellett már nem lehet olyan biztos egyeduralmában.

Skorpió X. 24.–XI. 22.

a féltékenység szobra

Gyanakvó és féltékeny, saját magának mégis mindent szabad. Ha csalódnia kell párjában, eszébe sem jut elhagyni, inkább bosszúból szeretőt tart. Mindkettőjükhöz ragaszkodik, s mindkettőjükre rettenetesen féltékeny. Akkor is, ha nem mutatja. Elég neki néhány keresztkérdés, és máris tudja: igazat mond-e a másik, mert jobban ismeri rezdüléseit, mint a saját tenyerét.

Ki illik hozzá? A hűséges Bika, az odaadó Rák és a béketűrő Bak a legideálisabb partner számára. A Halak már kicsúszhat a felügyelete alól. Az Ikrek és a Nyilas pedig kifejezetten az őrületbe kergetheti.

Nyilas XI. 23.–XII. 21.

megbízhatatlan

Félrelépéseivel saját szabadságát, nagyszerűségét próbálja mutatni önmaga és a világ előtt. Ugyanis rendkívül bizonytalan. Retteg attól, hogy párja egyszer talál magának egy jobb társat. Emiatt ő maga féltékeny. A „csábító” ellen háborút indít, és persze jaj a „hűtlen” társnak is. Megbocsáthatatlan bűnnek tartja, hogy a becsületébe gázoltak, de a teátrális nagyjelenetek után jobbnak látja, ha visszavesz, a következő jel felfedezéséig.

Ki illik hozzá? Talán a Vízöntővel és a Mérleggel lesz a legkevesebb gondja.

Vízöntő I. 20.–II. 19.

laza

Az abszolút szabadság híve, nem szívesen köti le magát, ha mégis, hűséges lesz. Ha esetleg megcsal, azonnal elmondja társának. Nem féltékeny, természetesnek veszi, ha párja olykor nélküle megy el. Még akkor is talál mentséget kedvese számára, ha kiderül, megcsalta. Úgy véli, az a legfontosabb, hogy agyban jól kijöjjenek, és mivel tudja, hogy a szex nem erős oldala, még jogosnak is tartja a dolgot.

Ki illik hozzá? Az Oroszlán, a Kos, illetve a Nyilas illik leginkább a beállítottságához.

betöltés...