Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt

Oleg Shuplyak képe egy sor érdekességet tár fel szemlélőjéről. A legfontosabb kérdés most is, mire helyezted a fókuszt első pillantásra? A sellőre középtájon, a kagylókra az előtérben, a csőrében ágat tartó madárra, esetleg a háttérben lévő csónakra, vagy a teljes férfiarcra, amelyet az egész történet kiad, netán a sziklára elől?

Ha a sellőre figyeltél fel elsőként:

Igazi művészlélek vagy, álmodozó típus, akinek éltető eleme a romantika. Hiszel az egyetlen, igaz szerelemben, és ha még nem találtad meg, rendíthetetlenül keresed azt, akit csakis neked rendelt az ég! Néha félsz, hogy elsétálsz mellette az utcán, és nem fogod megérezni, hogy Ő volt az. Szeretsz elmélázni az életen, és keresni az értelmét. Pozitívan, várakozóan nézel a jövő felé, még akkor is, ha éppen semmi okod sem lenne rá a körülmények miatt. Bár szeretsz emberek között lenni, nagyra értékeled azt is amikor egyedül lehetsz, mert soha nem unatkozol. Alkotásként éled meg még a főzést is. Maradj meg ilyennek…

Ha a kagylókat láttad meg először a kép előterében:

Értékes ember vagy, akinek nagyon szeretnek a társaságában lenni. Soha nem érted igazán mivel váltod ki az emberekből, szinte ‘gyónnak’ neked, és a tanácsodra várnak. Úgy érzed, te is csak egy útkereső vagy, némi tapasztalattal a háta mögött. Az emberek mégis másként látnak téged. Egy olyan nyugalom szigetének, akihez szívesen csatlakoznak, akivel jó időt tölteni, aki igazán megérti őket. Tele vagy energiával, az a típus vagy akinek a legértéktelenebb dolog is arannyá válhat a kezében, ha igazán akarja. Használd…

Ha a madárra figyeltél fel először, aki az ágat tartja:

Egyenes, érzelmileg is intelligens ember vagy, ezért ösztönösen veszed körül magad olyanokkal, akikkel valóban jól érzed magad. Szívesen vagy benne minden ökörködésbe, élvezed az életet. Rád mondják, hogy nem álmodja az életét, hanem valóban éli az álmait. Határozottan, céltudatosan építed fel mindazt, amire vágysz. Te magad vagy az életigenlés!

Ha a csónakot láttad meg a háttérben:

Szorgalmas “könyvmoly” vagy, ami nem, hogy nem sértő, egyenesen hízelgő, hiszen rendkívüli lexikális tudást birtokolsz. Szorgalmas, realista, komoly ember hírében állsz. Szeretsz mindent megtervezni előre, ezért nem érnek nagy meglepetések az életben. Te így érzed magad jól, ezért így is van rendben ez. Két lábbal állsz a földön, céltudatosan haladsz előre a magad által kijelölt úton.

Ha az arcot láttad meg először:

Mosolygós, optimista ember vagy, aki azonnal reagál mások szükségleteire. Amolyan “átölelnémavilágot” fazon. Amellett, hogy ez egy rendkívül jó tulajdonság, óvnod kell a saját érzéseidet, lelkedet is. Az ilyen típusú embert hajlamosak kihasználni azok, akik nincsenek tekintettel másokra, csak energiát akarnak. Maradj továbbra is kedves, együtt érző, hiszen ez az életető elemed, de húzd meg a határokat és jelöld ki az időszakokat, amikor csak a saját töltődésedre figyelsz. Ilyenkor érdemes a telefont is likvidálni az életedből, mert nem igazán tudsz nemet mondani a megkeresésekre.

Ha a kép előterében látható két sziklára figyeltél fel elsőként:

Maga az Agy vagy. Két lábon járó realizmus. Mindent kontroll alatt szeretsz tartani, még az érzéseidet is. Szereted kívülről elemezni még magadat is, mert akkor érzed, hogy rendben működnek a dolgok. Általában mérnök, informatikus, matematikus, de mindenképpen az “agyából élő” szakmát választasz. Imádod kijelölni a határokat az életedben mindennek. Pontosan érkezel mindenhova és ezt másoktól is elvárod. Picit lazíts a kockaságon, néha próbáld ki milyen elkésni valahonnan, vagy hagyni, hogy szétázzon az öltönyöd az esőben. Élj lazábban. Csak próbáld ki…

Még egy érdekesség. Shuplyak képén a híres mesemondót láthatod, Hans Christian Andersen-t, beleálmodva az egyik leghíresebb meséjét, a ‘Kis hableány’-t!

betöltés...