Az anya feldúltan távozott, miután a szupermarket személyzete megszégyenítette, amiért hagyta, hogy a gyermeke ételt egyen, mielőtt fizetett volna

Egy anyuka elárulta, hogyan sírva fakadt a szupermarket pénztáránál, miután a személyzet egyik tagja „megszégyenítette”.

TikToker Samantha azt mondta, hogy még soha nem érezte magát „ennyire elítélve”, miután a héten befejezte a vásárlást a Tescóban.

Az anyuka elmondta, hogy kisfiával, Jackkel ment vásárolni, aki rosszul volt és egy hétig nem evett.

@samanthamary1989 I’m still feeling so cross about this whole situation and I still cannot believe this lady actually said what she said. I intend to put in a formal complaint if possible. Unfortunately I didn’t see her name as I was so upset at the time. The judgement put on me was unbelievable and totally unacceptable #tesco #badexperience #mumjudgement #poorcustomerservice #motherhood #mumsoftiktok ♬ original sound – Samantha Mary | Proud Mama

Minden szülő tudja, hogy amikor a babája beteg, nincs étvágya, mindent megpróbál, hogy evésre ösztönözze.

Így amikor Samantha fia, Jack kivett egy zacskó bébiételt és egy joghurtot a bevásárlókocsiból, kinyitotta neki, és hagyta, hogy beleegyen.

Amikor azonban a pénztárhoz lépett, a pénztár mögött álló alkalmazottat ez egyáltalán nem nyűgözte le.

Samantha elmagyarázta: „Soha nem éreztem még egy pillanat alatt, hogy valaki ennyire elítél. És őszinte leszek, kiakadtam, pedig nagyon ritkán vágok vissza valakinek.

„Szóval alapvetően azért mentünk a Tescóba, hogy vegyünk pár apróságot. Jack nem volt túl jól. Már egy hete nem eszik rendesen.

„És a boltba menet mindig hoztam magunkkal rágcsálnivalót. Egyik rágcsálnivaló sem érdekelte, amit vittem. Megkedvelte az egyik ilyen bébi tasakot, amit a kocsiba tettem.”

Samantha elmondta, hogy hagyta, hogy Jack megegye a zacskó ételt, valamint egy joghurtot, amelyért szintén rajongott a boltban.

A csomagolást megtartotta, és először átadta a pénztárosnak, hogy beolvashassák.

„Nem akartam csak úgy otthagyni őket a polcon” – mondta.

Az alkalmazott azonban „undorodott”, és egyenesen a szemetesbe dobta őket.

„Nem azért adtam át neki, hogy a szemetesbe tegye őket. Azért adtam át neki, hogy udvarias legyek, hogy beolvassa őket” – folytatta Samantha.

Miután elmagyarázta ezt a személyzet tagjának, Samantha azt mondja, hogy elkezdett fintorogni és szidni a helyzetet.

„Nem akartam felidegesíteni vagy kiakasztani. Csak azért adtam át önnek, mert biztos akartam lenni benne, hogy be tudja szkennelni őket” – mondta Samantha.

Az anyuka azonban kiakadt, amikor a pénztárosnő elmagyarázta, hogy szerinte nem „helyes”, hogy a gyerekek az élelmiszerüzletből esznek az útjukon.

Samantha elmondta, hogy az alkalmazott „megnyomta az anyukája gombját”, és végül sírva fakadt, és elmondta neki: „Nem igazán hiszem, hogy a maga dolga, hogy elmondja a véleményét arról, hogy mit gondol. A gyermekem nagyon rosszul van'”.

Az anyuka elmondta, hogy amint a pénztáros látta, hogy annyira feldúlt, „félig bocsánatot kért”, és elmagyarázta, hogy sajnálja, hogy a kisfia rosszul van, és hogy ő maga is ott volt.

Samantha elmagyarázta, hogy további lépéseket akart tenni, de orvoshoz kellett sietnie.

Miután megosztotta tapasztalatait a TikTok-on, a követők rendkívül megosztottak voltak.

Néhányan szimpatizáltak Samanthával, az egyikük azt írta: „Mindig hagyom, hogy a fiam útközben egyen! Chips, szendvics, joghurt, italok! Nem érdekel, ő boldog!”

Egy másik pedig azt írta: „Amíg őszinte és fizet, addig nem lehet nagy ügy”.

Mások azonban megértőbbek voltak a pénztárossal szemben, sokan úgy érezték, hogy egyáltalán nem hibázott.

Egyikük azt írta: „Teljesen tévedsz. A Tesco nem egy büfé, ahol mindent meg lehet enni”.

Egy másik pedig azt írta: „Egyetértek a Tescóval. Különösen, ha nincs nálad készpénz… ha a kártyádat elutasítják, és nem tudsz fizetni, az egyértelműen lopás. Fizess, aztán egyél.”

Te mit gondolsz?

betöltés...