Ezek a csillagjegyek képesek a legkönnyebben felállni a padlóról és újrakezdeni

Csalódások után felállni a padlóról és újrakezdeni nem könnyű, mégis újra és újra meg kell tennünk. Vannak, akik sokáig küzdenek azzal, hogy elengedjék a múltat és tiszta lappal folytassák, míg vannak olyan szerencsések, akik ezeket a rettentő nehéz helyzeteket is viszonylag jól kezelik, képesek arra, hogy hamar továbblépjenek. Nézzük, mely csillagjegyekre jellemzőek ezek!

Kos

Ha Kos vagy, akkor tele vagy energiával, ezt pedig jól tudod kamatoztatni a nehéz időszakokban is. A többi csillagjegyhez képest egész jól viseled a csalódást és a szakításokat.

Teszed mindezt úgy, hogy nem mész át kisírni magadat a legjobb barátnődhöz, hanem te magad veszed kézbe az eseményeket és teszed rendbe az életedet.

Nem félsz semmitől, imádod a kihívásokat és soha nem unatkozol, így az esetleges kudarcok után is lefoglalod magadat és új célokat keresel magadnak.

Távol tartod magadtól a szomorúságot és a fájdalmat, nem engedheted meg magadnak, hogy összeomolj.

Oroszlán

A csillagjegyek közül az Oroszlánok képesek leghamarabb túllépni a szakításon és a csalódáson.

Mindez nem azért van, mert ne lennél képes komoly érzelmekre, nagyon is kedves és szerető típus vagy, de nem hagyod, hogy bármi elrontsa a jókedvedet vagy kizökkentsen a lelki harmóniából.

Jó tulajdonságod, hogy ha a padlóra kerültél, szinte egyből elkezdesz tervezgetni és azon töröd a fejedet, hogyan is kezdhetnéd újra.

Képes vagy tanulni a hibáidból, kitartásodnak és koncentrálóképességednek köszönhetően legközelebb már hiba nélkül oldod meg az előtted álló feladatot.

Vezető típus vagy, mindig rendelkezel egy B-tervvel, igazán elszánt, sőt néha makacs vagy.

Nyilas

Ha Nyilas a csillagjegyed, akkor viszonylag rövid ideig szomorkodsz, hamar képes vagy összeszedni magadat.

Nem mondjuk, hogy nem sújt le túlságosan egy szakítás vagy az, ha elbocsátanak a munkahelyedről, mégis elég erős vagy ahhoz, hogy felkelj a padlóról.

Hagysz időt a gyászra, ilyenkor elvonulsz a világ szeme elől, de ez nem tart sokáig. Ha letelt ez az időszak, akkor mintha mi sem történt volna, folytatod tovább.

Alapvetően optimista vagy, ezért úgy gondolod, a jövőben mindig minden jobbra fordul.

Tele vagy ötletekkel, tervekkel és alig várod, hogy újra belevethesd magad a kalandokba, baráti össszejövetelekbe.

Bak

Az előzőekhez hasonlóan nagyon erős csillagjegy a Bak. Szerencsés típus vagy, legalábbis ami a padlóról való felállást illeti.

Okos vagy, ezért jól tudod, hogy szembe kell nézni az esetleges kudarcokkal, nem futhatsz el előlük.

Nem hagyod, hogy földbe tiporjanak, legyen szó bármekkora veszteségről, szomorúságról és fájdalomról, gyorsan kirángatod magad belőle azáltal, hogy elengeded a múltat és a jövő felé tekintesz.

Ez ritka kincs! Mindig tudod, mi legyen a következő lépés, rendre ezt tartod szem előtt.

Tele vagy energiával, nem adod fel, ezáltal pedig képes vagy elérni a kitűzött célokat.

Halak

Halak csillagjegyűként jól tudod, hogy az életben néha szembe kell néznünk a csalódásokkal, nem lehet elkerülni őket.

Életedet megfontoltság és tudatosság jellemzi, fel vagy készülve az esetleges bukásokra, ezért viszonylag jól kezeled őket.

A nehéz helyzetekben szívesen fordulsz a barátaidhoz, akikről tudod, hogy megbízhatóak. Kiöntöd nekik a szívedet, így sikerül gyorsan megkönnyebbülnöd.

Ez kell ahhoz, hogy képes legyél tiszta lappal, újult erővel újrakezdeni.

betöltés...