5 legfőbb ok, amiért egy nő házasságtörést követ el

A statisztikák szerint a házasságok közel a fele végződik válással. Érdekes viszont, hogy a második házasságoknál ez az arány már csak 30\% körül van. A szociológusok ezt azzal magyarázzák, hogy ekkora az emberek már idősebbek, tapasztaltabbak és világosan tudják, hogy mit várnak el egy kapcsolattól. Egy kapcsolatért mindkét félnek tennie kell, leginkább akkor, ha azt szeretnék, hogy az hosszútávú legyen. Nagy hiba – és sokszor emiatt válnak el útjaik -, hogy azt gondolják, a dolgok majd alakulnak maguktól. Természetes, hogy egy kapcsolat során vannak konfliktusok, de ilyenkor nem szabad feladni, vagy büszkeségből mindent a másikra fogni, igenis magunkba kell nézni… méghozzá mélyen! De lássuk, hogy mik a szakemberek szerint a válások vagy szakítások legfőbb okai.. Értelemszerűen a megcsalás..

Most a női megcsalásokat vennénk górcső alá. Lássuk mik lehetnek azok a dolgok, amik miatt odáig fajulhatnak az események egy nő életébe, hogy megcsalja a párját.

Manipulálás. Ha a dolgoknak mindig úgy kell történniük, ahogy azt az egyik fél elképzelte, annak hosszú távon nem lesz jó vége. Az ember ösztönösen keresi a boldogságot.

Felsőbbrendűség. Ha az egyik fél rendszeresen érzi azt, hogy alárendelt szerepelt tölt be a másikkal szemben, az idővel a kapcsolat hanyatlásához fog vezetni.

Ha egy kapcsolatban minden jel arra mutat, hogy jobb lenne külön, nem szabad csak a megszokás miatt együtt maradni. Unalmas lehet….és egy másik -érdekes- fél megjelenése felpaprikázhatja az eseményeket.

Bosszú! Ha a férfi valami rosszat tett….esetleg korábban már ő is félrelépett, bizony édes lehet a bosszú…

Ha a nő úgy érzi, hogy megfojtják a kapcsolatban…szüksége lehet egy kis “levegőre”.

A bizalmatlanság, az indokolatlan féltékenység és az elégedetlenség még a legpuhább nő számára is zavaró és idegesítő. Mondhatjuk úgy is, hogy felfestik az ördögöt a falra…

betöltés...