VIDEÓ: Jennifer Garner zoknit húz egy kerekesszékes hajléktalan férfi lábára, és felajánlja neki a cipőjét, amit ő viselt

Vasárnap egy vírusvideó, amelyben Jennifer Garner szerepel, még jobban elmélyítette a sztár iránti csodálatunkat. Miközben a színésznő kint járt a városban, a sors úgy hozta, hogy kapcsolatba került egy kerekesszékes férfival. Amit ezután tett, könnyeket csal a szemedbe, és emlékeztet arra, hogy a világnak több olyan emberre van szüksége, mint Jennifer.

Valakinek a napját végtelenül jobbá tette.

A sztárt rendszeresen szokták követni a lesifotósok, de ezen a hétvégén egy fotósnak sikerült egy különleges és őszinte pillanatot lencsevégre kapnia.

Garner éppen lazán tengette a napját Kaliforniában, amikor meglátott egy kerekesszékes hajléktalant, akivel beszélgetni kezdett, és egy alapvető dolgokkal teli műanyag zacskót nyújtott át neki.

Kedvessége véget nem érő.

Beszélgetésük egy pontján azonban az 51 éves színésznő észrevette, hogy a férfi mezítláb van. Ezért kiszállt az autójából, leguggolt elé, és elkezdett zoknit húzni a lábára.

A Hirtelen 30 sztárja ezután a saját tornacipőjét is levette, hogy megpróbálja a férfi rendelkezésére bocsátani, de sajnos túl kicsi volt ahhoz, hogy felvehesse.

Garner ekkor vette észre a paparazzót néhány méterrel arrébb, és egyenesen feléje indult. Megszólította őt, és megkérdezte: „Milyen méretű lába van? Megvehetem neki a cipőjét? Szüksége van egy cipőre”.

A paparazzo a férfi cipőmérete felől érdeklődött, mire Garner azt válaszolta: „10 és fél”. A férfi a lencse mögött ekkor vidáman válaszolt: „Ó, én 11-es vagyok! Akarod, hogy odaadjam neki? Odaadhatom neki”, és jelezte, hogy a színésznőnek nem kell fizetnie neki. A háromgyermekes anyuka ezután a férfi lábára tette a fekete tornacipőt, a fotós pedig megemlítette, hogy van egy takarója az autójában, és kedvesen felajánlotta azt is.

A Golden Globe-díjas színésznő nem először bizonyítja, hogy aranyból van a szíve. Attól a döntésétől pedig, hogy megvásárolja azt a farmot, amelyen az édesanyja nőtt fel, hogy számtalan gyerek jövőjét javítsa, libabőrösek lettünk.

betöltés...