11 híres sztárpár, akik bebizonyítják, hogy az ellentétek vonzzák egymást!

Sokszor hallottuk már azt a mondást, hogy “A szerelem vak.” Ez egy nagyon bölcs és okos mondás, ugyanis valóban így van. Rengeteg olyan párról hallottunk már az interneten, akik szöges ellentétei egymásnak, nem csak külsőre, de belsőre is. Számtalan híresség van, akik fittyet hánynak a gonosz megjegyzésekre és büszkén vállalják, hogy 20-30 év korkülönbség van köztük. ma úgy döntöttünk hogy elhozunk néhány párt, akik hátat fordítottak a sztereotípiáknak és mind a mai napig boldogságban élnek annak ellenére, hogy sokban különböznek egymástól.

Vincent Cassel és Tina Kunakey

Vincentet nagyon sokan támadták amiatt, mert elvált Monica Bellucci-tól, pedig a legszebb álompárnak tartották őket. 2018-ban összeházasodott Tina Kunakey-vel, bár sokan azt gondolják, hogy nincs valódi érzelem kettejük között. A két személy között közel 31 év korkülönbség van, sőt nemrégiben jelentették be, hogy szeretnének közös gyermeket vállalni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🥜

Tina Kunakey (@tinakunakey) által megosztott bejegyzés,

Hafþór Júlíus Björnsson és Kelsey Henson

Hafþór, ismerős lehet azoknak, akik nézik a Trónok harca című sorozatot, hiszen ő Ser Gregor Clegane. A felesége szöges ellentéte a színész, testépítőnek, ugyanis Kelsey, gyakorlatilag még a válláig sem ér fel. De őket egyáltalán nem érdekli, hogy ilyen nagy magasságbeli különbségek vannak köztük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We just smashed our session together. #Legs what did you train today? @kelc33 – Team Iceland t-shirt www.hafthorbjornsson.com

Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) által megosztott bejegyzés,

Mark Zuckerberg és Priscilla Chan

Sokan hiszik, hogy a sikeres férfiak csak gyönyörű modellekkel hajlandóak összeházasodni. Mark Zuckerberg, a Facebook alapító atyja nem törődik ezekkel a sztereotípiákkal és feleségül vette ázsiai kedvesét, akivel már elég régóta alkottak egy párt.

Amikor senki más nem hitt Mark ötleteiben, Priscilla mindig ott volt, hogy segítse őt és Mark is mindig ott volt Priscilla mellett, mikor sajnálatos módon háromszor is elvetélt. Sokáig nem tudták, hogy lesz-e esélyük babára, de az élet végül megajándékozta őket két kislánnyal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Baking hamentashen. Chag sameach!

Mark Zuckerberg (@zuck) által megosztott bejegyzés,

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman-ért nők milliói voltak oda, ám ő mégis 13 évvel idősebb kedvesét vitte oltár elé. Egyesek azt mondják, Deborra úgy néz ki mintha Hugh édesanyja lenne. Bár többször felkapták a hírt, hogy válnak, ám ezek egyszer sem bizonyultak valós információnak. Azóta is békés, boldog házasságban élnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Date night with #mydebs at the @usopen #nothingbetter

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés,

Aaron Taylor-Johnson és Sam Taylor-Johnson

Sam és Aaron között 23 év korkülönbség van. Ennek ellenére, boldog házasságban élnek sőt két kislányuk is van, az egyik hat a másik pedig nyolc éves. Sokan nem értették mit eszik a 28 éves Aaron az 51 éves Sam-en, ugyanis az anyukája lehetne. Ők azonban ezzel mit sem törődve többször is elmondták, hogy nagyon boldogok együtt.

A fiatal színész imád édesapa lenni elmondása szerint ez a legnagyobb öröm az életében.

Peter Dinklage és Erica Schmidt

Peter szintén a Trónok harca című sorozatból ismert, ugyanis ő játssza Tyrion Lannister szerepét. A törpenövésű férfi már 12 éve él boldog házasságban Erika Schmidt-tel. 1995-ben ismerkedtek meg, majd hamar szoros kapcsolatot kezdtek el ápolni. Ma már két gyermekük is van.

Liv Tyler és Dave Gardner

Liv Tyler, jóval magasabb, mint sportügynök férje Dave, ám ez egyáltalán nem zavarja őket. Annyira, hogy képes magassarkúban megjelenni egy-egy rendezvényen úgy, hogy férje is ott van. Sosem akart alacsonyabbnak tűnni, hogy ne cikizzék a magasságbeli különbségük miatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I am not really that small, it was a very heavy trophy 😂 💪🏼🏆thank you @manchesterunited

David Gardner (@davidgardner) által megosztott bejegyzés,

Sacha Baron Cohen és Isla Fisher

Ő egy híres komikus, aki nem egyszer mutatta meg a nagyközönségnek mennyire tehetséges abban, amit csinál. Felesége egy alacsony színésznő, akit egyébként a Szemfényvesztők című filmben láthattunk. Sok áldozatot hoztak, hogy végre együtt lehessenek. Például Isla vallást váltott, Sacha pedig segít feleségének a jótékonykodásban. Sokan nem értik, Isla, hogyan tudja elviselni férje minden hóbortját. Nos elmondásuk szerint nagyon is boldogok, sőt három gyermekük is van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

GRIMSBY MOVIE OUT NOW ON ITUNES #gimsbypremiere #hisfunniestmovie #proudwife #boratphotobomber @markstrong @rebelwilson @penelopecruzoficial @sachabaroncohen

Isla Fisher (@islafisher) által megosztott bejegyzés,

Jessica Alba és Cash Warren

Cash rendezői asszisztensként dolgozott, ám a legvadabb álmaiban sem hitte, hogy kedvenc színésznőjével sodorja össze az élet. 2008-ban házasodtak össze és mind a mai napig boldogságban élnek. Azóta már három gyermekük is született.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#netflixandchill w mah boo @cash_warren #friyay ❤️

Jessica Alba (@jessicaalba) által megosztott bejegyzés,

Harry herceg és Meghan Markle

Sose gondoltuk volna, hogy II. Erzsébet királynő fiatalabbik unokája egy olyan nő mellett találja meg a boldogságot, aki egy afgán felmenőkkel rendelkező elvált amerikai színésznő. Meghan Markle és Harry herceg esküvője igazi szenzáció volt. Bár sokan kételkedtek ebben a frigyben ők mégis bebizonyították, hogy boldogok együtt.

Koholák Alexandra (ÉNB Alexa) és Farkas Balázs

Alexa és férje Balázs között 26 év korkülönbség van. De ez szemmel láthatóan egyáltalán nem zavarja őket. Balázs, Alexa spirituális mestere volt és napról napra közelebb kerültek egymáshoz. Alexa egyszer azt nyilatkozta, hogy első látásra beleszeretett a férfiba. Nem telt el sok idő és már arról szóltak az újságok, hogy hamarosan esküvő lesz. Voltak persze, akik támadták őket, de nem törődtek a gonosz megjegyzésekkel, mert fülig beleszerettek egymásba.

betöltés...