A 11 éves lány történelmet ír, mint az első America’s Got Talent versenyző, aki kétszer nyeri el az aranygombot

Amikor a 10 éves énekes jelenség, Angelica Hale, először debütált az America’s Got Talent című műsorban 2017-ben, az egész világ tudta, hogy egy nagyon különleges fiatal lánynak mutatták be őket.

A picurka előadó gyorsan népszerű lett, még azoknak is megragadta a figyelmét, akik nem nézték a televíziós tehetségkutató versenyt. Csodálatos módon, összességében a második helyen végzett.

Most, Hale 11 éves, és hiszed, vagy sem, visszatért az America’s Got Talent színpadára, az America’s Got Talent: A Bajnokok versenyen. A sikeres spin-off műsort még csak most mutatták be, de már nagy figyelmet kapott, főleg azért, mert a nagysikerű Susan Boyle is részt vesz a show-ban.

Talán nem meglepő, hogy Boyle megkapta a megérdemelt „Arany gomb”-ot (a jutalmat, amely megmenti a legjobb alakításokat a kieséstől) a meghallgatás során. De ami a következő epizódban történt, mindenkit megdöbbentett.

A kis Angelica Hale a színpadra lépett, hogy elénekelje a “Fight Song” feldolgozását. Meg kell mondani, hogy az előadása nagy benyomást tett mindenkire, olyannyira, hogy Howie Mandel bírótól megkapta az aranygombot.

Miután megkapta az elismerést, Hale könnyekben tört ki. Azt mondta: „Nem hiszem el, hogy ez valójában velem történik. Sose vártam, hogy ez megtörténjen. Nagyon köszönöm. Ez egy valóra vált álom.

Ez nagyon figyelemre méltó, mert ez azt jelenti, hogy Hale az egyetlen versenyző a műsor történetében, aki KÉTSZER nyerte el az aranygombot, egyszer az eredeti meghallgatás során, majd a testvér-sorozatban. Mindannyian tudtuk, hogy ez a lány tehetséges volt, de úgy érezzük, hogy ez a szezon az övé. Most azt jósoljuk, hogy Angelica Hale megnyeri az America’s Got Talent: A Bajnokok műsorát!

Nézd meg te is Angelica Hale lenyűgöző meghallgatását az alábbi videóban.

Szeretnénk hallani a gondolataidat Angelica Hale csodálatos meghallgatásáról! Tetszett a feldolgozása? Gondolod, hogy megnyerheti a versenyt?

betöltés...