Gyönyörű lány volt, de: kettévágatta a nyelvét, tetováltatta a szemét! – Durva fotók

Elégedett.

Extrém külsejével lett az internet sztárja egy 23 éves ausztrál lány.

Ez bizony nem photoshop és nem is filter: az ausztrál Amber Luke különös tetoválással hódít az interneten. A lány egy különleges tintával kékre tetováltatta a szemeit. “Imádom, ahogy kinézek” – mondta egy interjúban Amber, akit a barátai csak kékszemű sárkánynak neveznek.

via GIPHY

A lány nem csak ezért különleges. A nyelvét kettévágatta, olyan, mint egy kígyónak, a testét pedig több mint ötven tetoválás borítja, amelyekre eddig közel három millió forintot fizetett ki.

Ambernek már megvan a következő terve is: a szemfogaiból vámpírfogakat csiszoltat.

Amber egy gyönyörű fiatal lány volt, akinek 18 évesen még csak 3 tetkója volt. Azaz semmi különleges, ami más fiatalokra ne lenne jellemző. Aztán egyszercsak bekattant neki valami, azóta pedig képtelen leállni. A szemeit kékre tetoválták, összesen pedig ötven tetkó borítja a testét. Sokan megijednek tőle, sokak szerint pedig hihetetlen vonzó ez a szemszín.

Ez csak a kezdet:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Flashback to when I was bare, struggling with life and didn’t know who I was. I can’t wait to go back blonde 😈😂 #plainjane #flashback

Blue Eyes White Dragon (@amber__luke) által megosztott bejegyzés,

Sokakat a leginkább a kettévágott nyelve rémiszt meg. Pláne, hogy a két végét úgy tudja tekergetni, mintha különálló szervek lennének. Akár egy kígyó nyelve. Kész csoda, hogy plasztikai sebésznél nem járt még. Amber látszólag elégedett a testével, már, ami az alakját, méreteit illeti. Büszkén vállalja is azt.

Amber egy gyönyörű fiatal lány volt, 18 évesen még csak 3 tetkóval.

Ma már így néz ki, a szemeit kékre tetoválták, 50 tetkója van összesen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Braids 😍💗👑✨ @hairbraidsbyzoe #girlswithtattoos #hairbraids #bodymods #eyeballtattoo

Blue Eyes White Dragon (@amber__luke) által megosztott bejegyzés,

A nyelvét kettévágatta, olyan, mint egy kígyóé.

A változás ma már szembetűnő.

betöltés...