Ilyen husi táncoslány volt Jennifer Lopez, mielőtt világsztár lett!

Janet Jackson klipje a bizonyíték

Hihetetlen képekre bukkant a TWN.hu egyik olvasója, és végre összeállt a kép, így kiderült, honnan volt olyan ismerős ez a táncoslány Janet Jackson klipjéből.

Leírni is félelmetes – huszonöt évvel ezelőtt jelent meg Janet Jackson Janet című albuma, ami akkora siker lett világszerte, hogy Michael Jackson gyönyörű testvére rögtön be is zsebelt vele egy Grammy-díjat. Peddig akkor már tíz éve harcolt azért, hogy elismerjék tudását és ne azért legyen valaki, mert ő is egy Jackson. A lemez a Bilboard 200 első helyén nyitott, a That’s The Way Love Goes pedig a korong listavezető slégere lett.

A dal ma is gyakran felbukkan retro zenei műsorokban, ezek egyikében szúrta ki olvasónk az ismerős arcot. Hihetetlen, de Jennifer Lopez az!

A Puerto Rico-i származású Jennifer New York egyik legszegényebb negyedében született, de gyerekkora óta arról álmodott, táncosnő és énekes lesz.

Tizenkilenc volt, amikor beíratkozott egy tánciskolába, és manhattani klubokban kezdett el táncolni. Aztán egyre több szereplőválogatásra ment el, az egyiken pedig felfigyeltek a tánctudására, így mellékszerepet kapott egy amerikai vígjátéksorozatban.

Ezt követően táncolhatott MC Hammer legendás U can’t touch this című klipjében, majd jött Janet Jackson és a That’s The Way Love Goes. Akkora sikere lett, hogy a turnéra is elvitte magával, néhány évvel később pedig már neves producerek írtak alá vele szerződés saját lemezre.

2012-ben a világ legbefolyásosabb híressége lett. MC Hammer, Janet Jackson már sehol nincs – a képek azonban igen!

Íme egy videó, amelyen MC Hammer mögött az akkor ismeretlen és fiatal Jennifer Lopez nyújt éppen. A táncoslány szerepelhetett a sztár egyetlen slágerének klipjében, a U Can’t Touch This-ben is.

Ez pedig már Janet Jackson That’s The Way Love Goes című számal. J-Lo még fiatal, husi kis táncoslányként mosolyog a “nagy” sztárra, a kocka azóta fordult, J-Lo az egyik legnépszerűbb világsztár.

View this post on Instagram

Good night/Good Morning 🌓

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

J-Lo már 48 éves, de hihetetlen formában van. Néhány hete azzal került címlapokra, hogy kockahasat villantott a közösségi oldalán. Rendszeresen edz és tudatosan építi a karrierjét is. Nála ebben ma már nincs jobb.

betöltés...