Lassan elfogy a színésznő: Újabb 30 kilót fogyott Melissa McCarthy

Egyre vékonyabb a színésznő.

Szigorú diéta

Nyáron már megírtuk, hogy a vígjátékok királynője, Melissa McCarthy brutálisan lefogyott. A mindig vidám sztár nem volt magával teljesen megelégedve, és 47 évesen végre rászánta magát, hogy elinduljon a fogyás rögös útján. Akkor már súlyának csaknem felére fogyott, de a kilókkal való küzdelmet azóta sem hagyta abba. A színésznő most újabb 30 kilót fogyott, és fantasztikusan néz ki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#safetyforsarah

Melissa McCarthy (@melissamccarthy) által megosztott bejegyzés,

Ez a titka

Akkor mindenki arról faggatta, ugyan mi a titka, mitől sikerült ilyen gyorsan megszabadulnia ekkora súlytól. „Szuper unalmas az életem, ez az én trükköm” -mondta viccelődve a színésznő. „Mindent lecsavarsz, nem csinálsz semmit, ami szórakoztató, és 19:30-kor már lefekszel” -folytatta nevetve. Azt mondta, néha a férje, Ben Falcone még meg is szokta tőle kérdezni, hogy este 17 órakor miért van már pizsamában. Persze Melissa fogyása azért nem ilyen egyszerű, úgyhogy komolyra fordítva a szót elmondta, hogy ketogén étrendet követ, és szinte teljesen lemondott a szénhidrátról. Emellett sok fehérjét, és alacsony zsírtartalmú ételeket fogyaszt, melyek segítik megtartani a kívánt súlyt. A színésznő a nagy fogyás után sem hagyta abba a szigorú diétát, szeretne annyit fogyni, amennyit csak lehet. A legújabb fotókat elnézve pedig nagyon jó úton halad.

Így fest most

Melissa azóta most októberben jelent meg nyilvánosan eseményen, az eredmény pedig elképesztő. A színésznő a legutóbbi vörös szőnyeges szereplése óta közel 30 kilótól szabadult meg. Lapozd végig a galériát, és nézd meg mennyit fogyott a sztár.

Rengeteget változott a színésznő

Hihetetlen, mennyit fogyott ezzel a diétával. A második képen a jelenlegi alakja látható

Az évek kemény munkája és a kitartása végül meghozta a gyümölcsét

3 év alatt a súlya több, mint felére fogyott

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Daily Pics (@picsdailyfc) által megosztott bejegyzés,

A színésznő egyébként ketogén étrendet követ, és elmondása szerint sosem érezte még magát ilyen jól

betöltés...