Csillagjegyek alapján állították rangsorba a nőket. Vajon te hányadik helyen szerepelsz?

Biztos nem árulok el vele nagy dolgot, ha azt mondom, hogy a csillagjegyeink nagyban tudják befolyásolni, hogy milyen személyiségünk is van. Nyilván minden embernek vannak pozitív és negatív tulajdonságai, amit ezek az állatövi jegyek képesek irányítani. A mai cikkünkben bemutatunk egy listát, ahol a nők és a hozzájuk tartozó csillagjegyek voltak rangsorolva. Természetesen ez a sorrend nincs kőbe vésve, viszont rengeteg igaz dolgot árulhat el rólad.

Ikrek

Ezek a nők képesek saját magukat megnevettetni, viszont azzal nem igazán törődnek, hogy nőiesen nézzenek ki. Annak ellenére, hogy erre nem figyel annyira mégis mindig megtalálja a hozzá illő partnert. Élvezik az életet és nekik egyedül ez számít.

Szűz

A szűz nők eszükről és furfangosságukról híresek, akik mindig adnak a megjelenésükre. Ennek köszönhetően bárhol bármikor megkapnák a szépségkirálynő címet. Viszont nehezen barátkozik, nem bízik senkiben, de ha valaki mégis elnyeri amellett kitart.

Nyilas

A tökéletes nőnek tartják, nem a megjelenése miatt, hanem a kiszámíthatatlansága végett. Pontosan ez az, ami vonzza a férfiakat. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a férfiak nem szeretnek túl sokáig egyfajta dolgot csinálni, a nyilas jegy szülöttje mellet pedig képtelenség unatkozni.

Kos

Annak ellenére, hogy minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy tökéletes nő legyen, hiszen okos, gyönyörű, energikus, célorientált… stb. mégsem sikerül neki ebbe a pozícióba lépnie. Sajnos a kos vehemenciája elijeszti a férfiakat , igaz akad olyan aki szereti a kihívásokat, de valljuk be nagyon kevés van belőle.

Bak

Ezeknek a nőknek egyáltalán nincs szüksége arra, hogy a tökéletes nő képében tetszelegjenek ugyanis még akkor is gyönyörűnek érzik magukat, ha tetőtől-talpig melegítőben, összekötött kócos hajjal a kanapén ülve eszik a chipset. De azt meg kell jegyeznünk, ha nagyon szeretné akkor a lábai előtt lenne a világ.

Bika

Ezeknek a nőknek két oldala van, egyszer a női énje uralkodik, aki szereti a csinos ruhákat és lányos dolgokat, másszor meg előtör belőle a férfias énje ilyenkor persze jó messze kerül a nőiesség fogalmától. Olyan mint az időjárás, mert egyszer puffog és felhúzza magát, máskor pedig kenyérre lehet kenni ilyenkor általában az elérhetetlen nőt próbálja játszani.

Vízöntő

Ő merőben különbözik a többi állatövi jegy szülöttjétől, ugyanis a vízöntő nő nem kifejezetten rajong azért, ha valakit szeretnie kell. Persze sokan keresik a kegyeit, mert szépnek és okosnak tartják, ám sosem lesz ideális társad pontosan a fent említettek miatt. Ennek ellenére nagyon jó barátok, akiknek mindent el lehet mondani.

Rák

Ezek a nők is egészen közel állnak ahhoz, hogy megkapják a tökéletes nő címet, mert eszesek, gyönyörűek, és még gondoskodók is. Ám a legnagyobb baj, hogy az utóbbit egy kicsit túlzásba viszik és hajlamosak erre energiájuk majdnem 100\%-át fordítani. Ezzel az a baj, hogy minden mást háttérbe szorítanak.

Halak

A férfiakat vonzza, ha egy nőt meg kell menteni. Nos a halak pontosan ezt csinálja, eljátssza, hogy őt mindentől óvni és félteni kell, majd mikor már nincs szüksége több törődésre azt akarja, hogy békén hagyják, hogy saját magára tudjon koncentrálni.

Oroszlán

Eme nők okosak, határozottak és képesek megbabonázni az embereket. Viszont azt ki nem állhatják, ha valaki a céljai elérésében az útjába kerül. Mivel hajlamosak másokon keresztülgázolni ezért a harmadik helyre szorulnak.

Skorpió

Van valami ezekben a nőkben, ami miatt a többi ember teljesen megbolondul. Ennek a jegynek a szülöttei nagyon szépek, sőt vág az eszük és kellőképpen megvan bennük a képesség, hogy kétszínűek legyenek. Kihasználják az embereket majd félredobják őket.

Mérleg

Rengeteg pozitív tulajdonsággal vannak megáldva, ami nagyon is vonzza a férfiakat. Annak ellenére, hogy már-már tökéletesek nem élnek vissza vele, mert csak élvezik az életet, a kis dolgoknak is képesek örülni és mindenkinek ezt tanácsolják, akit megismernek. Még vonzóbbá teszi őket, hogy nem játszanak rá az elérhetetlen és tökéletes nő szerepére.

Te magadra ismertél?

betöltés...