Mit árul el rólam körmöm formája? – Köröm tipológia

Ovális, sarkított ovális, szögletes, hegyes vagy kerek most körmünk formája?

Melyiket viseljük szívesen?

Békeszerető, kockázatvállaló, igényes…

Sokat elárul körmünk formája rólunk. Többet, mint gondolnánk.

Mindenkinek megvan, milyen formájú körmöket visel szívesen, és ebben szerepet játszanak a genetika és személyiségjegyek.

Genetika, miszerint ujjunk és körmeink formáját örököljük, ezért az alap meghatározó, milyen körömformát tudunk kialakítani.

Forma, praktikusság, sok dologtól függ, milyen körmöt viselünk.

Most megmutatjuk, mit árul el körmünk formája személyiségünkről.

1. Ovális körömforma

Békés személyiség, aki a problémákat elhárítja az útból, és kerüli is azokat. Az ovális köröm előnye, miszerint elegáns, flexibilis, nem nehéz elkészíteni és kezelni sem.

2. Ovális sarkított körömforma

Tudja, hogy mit akar, és érvényesíti akaratát. Mindig szem előtt tartja a legújabb trendeket. Ezeken túlmenően néha elveszik a részletekben és törekszik a maximalizmusra.

3. Szögletes körömforma

Erős személyiségre utal, aki kifinomult, nyugodt és jó az ízlése. A szögletes körömformának előnye is van, miszerint hosszabbítja optikailag az ujjakat.

4. Hegyes körömforma

Hajlandó kockázatot vállalni, szenvedélyes személyiség. Nem ismeri a félelmet a változásoktól. Szeret kipróbálni új körmökkel kapcsolatos dolgokat. Vad és ellenálhatatlan, titokzatos külsőt kölcsönöz.

5. Kerek körömforma

Szerető, nőies és romantikus alkat. Vágyakozik a kapcsolatban a harmóniára. A kerek körömforma előnye, hogy elegánssá tesz, rendkívül sz.exi.

betöltés...