7 váratlan családi kötelék hírességek között

A külföldi sztárvilágban annyi a celeb, mint égen a csillag, így hát nem csoda, ha akadnak köztük olyanok, akik szegről-végről rokonok. Cikkünkben fény derül a “nagy összefonódásokra”!

Nicolas Cage és Sofia Coppola

Nicolas Cage valódi neve Nicolas Kim Coppola. Tíz közös rokonuk van hollywoodi sztároknak, ráadásul mindegyiknek valami kreatív munkája van, vagy a filmszakmában dolgoznak. Nicolas Cage a gyönyörű színésznő, Sofia Coppola unokatestvére, aki többek között az Elveszett Jelentést és a Marie Antoinette-et rendezte.

Guy Ritchie és Kate Middleton

A híres filmrendező, Guy Ritchie és Catherine, Cambridge hercegnője rokonok. Ezt ők is tudják annak ellenére, hogy nagyon messze élnek egymástól. Azonban Guy még Katalin és Vilmosesküvőjén is ott volt! A közös ősük egyébként David Martineau és felesége, Sarah Meadows, akik a XVIII században éltek.

Angelina Jolie és Hillary Clinton

Ki gondolta volna, hogy Angelina Jolie és a választásokat elbukó politikus, Hillary Clinton unokatestvérek, mégpedig kilencedik fokon? Az összekötő szál kettőjük között pedig nem más mint, Jean Cusson. Hillary Clinton egyébként Madonnával és Celine Dionnal is rokonságban van.

Justin Bieber és Ryan Gosling

A családkutatók szerint Celine Dion és Justin Bieber egy 1600-as évekbeli francia emigráns házaspár leszármazottai, de Ryan Gosling és Avril Lavigne is kapcsolódnak hozzájuk egy másik francia páron keresztül. Tehát Ryan és Justin tizenegyed unokatesók!

Pharrell Williams és Timbaland

A két tehetséges producer, Pharrell Williams és Timbaland vér szerinti rokonok: egymás unokatestvérei.

Matt Damon és Ben Affleck

Köztudott, hogy Matt Damon és Ben Affleck már gyermekkoruk óta elválaszthatatlan barátok; együtt nőttek fel Boston környékén. A két színészt nemcsak a baráti szálak fűzik össze, hanem rokonságban is állnak egymással. A közös ősük állítólag William Knowlton, aki az 1630-as években költözött át Angliából, majd ott kőművesként dolgozott.

Károly herceg és Ralph Fiennes

A Voldemortot alakító Ralph Fiennes unokatestvére Károly hercegnek. Igaz, ők csak nyolcad unokatestvérek, de így is érdekes!

betöltés...