14 okos rendszerező tipp, amely ad egy nagy frissítést az otthonod számára

Valószínű minden ember összetenné a két kezét, ha valaki elvégezné helyettük a takarítást, a főzést, a pakolást, a mosást… stb. De szerencsére ma már nagyon sok olyan módszer létezik, amivel mi magunk meg tudjuk könnyíteni a saját életünket. Gondoltad volna, hogy egy fedőtartót nemcsak fedők tárolására lehet használni vagy, hogy egy mágnesszalag segítségével az összes létező hullámcsatod meg tudod tartani anélkül, hogy keresned kellene a lakásban? Ma olyan tippeket és trükköket hoztunk el nektek, ami segít könnyedén és praktikusan rendszerezni a házban/lakásban található holmitokat.

Tároló a fejed felett

Az embereknek általában annyi kacatjuk van, hogy az el sem fér a házukban ezért más megoldást kell találniuk azok elrakására. A legtöbb helyet azzal takarítod meg, ha a garázs, mosókonyha, vagy a pince plafonjára fából készült síneket szerelsz. Ezekbe könnyedén tudsz rekeszeket húzni, amibe a játékoktól kezdve a karácsonyi díszekig mindent tehetsz.

Egy doboz, amibe feltekerheted az USB kábeled, így nem akadsz el benne.

Ez a speciális doboz lehetővé teszi, hogy az összes konnektorba dugott csatlakozód kábelét feltekerd, így nem lesz útban, sőt rendezettebben fog kinézni a lakásod. Ez egy nagyszerű megoldás, ha gyermekeid vagy háziállataid vannak.

Jégkockatartó rendszerező.

Ezzel az olcsó módszerrel sokkal több helyet spórolsz a fiókjaidban, ezen felül pedig rendezettebb is lesz a környezet. A legjobb pedig, hogy így biztos nem fog egyetlen szemhéjfestéked sem összetörni.

Rendszerező a kozmetikai termékeknek.

Az ilyen szervezők tökéletesek arra, hogy a nők a rengeteg kozmetikai terméküket rendszerezzék. Ezáltal nem lesznek kupis fiókok, szekrények és fürdőszoba pultok. Nem kell mást tenned, csak felakasztanod az ajtóra és már pakolhatsz is bele.

Fűszertartók.

Ha valaki sokat főz, akkor elkerülhetetlen, hogy a fűszerei ne boruljanak ki. Ezek a speciális kis klipszek lehetővé teszik, hogy az összes fűszernövény az üvegben maradjon. Nem kell mást tenni, csak felragasztani őket a szekrény ajtajának belső oldalára, egyesével beállítani az üvegcséket és elővenni ha szükség van rájuk.

Töltő tartó.

Fogj néhány üres joghurtos, túrós dobozt és ragaszd fel őket egy kartonra. Ezt tedd bele egy fiókba és már pakolhatod is bele a töltőket, amik soha többet nem fognak összegabalyodni.

Fűszertartó polc, mint körömlakk tartó.

A fűszertartó polcok nemcsak fűszerek, hanem körömlakkok tárolására is tökéletesen alkalmas. Ha erre a polcra felrakod az összes körömlakkod, akkor nem lesz káosz a fiókodban.

Hajgumi tartó karabiner.

Te is mindig elveszíted a házban az újonnan vásárolt hajgumijaidat? Nos van egy módszer amivel nem kell folyamatosan új csomagot venned. Szerezz be egy karabinert és tedd rá azokat a hajgumikat, amiket a leggyakrabban használsz.

Több funkciós tetőtartó.

A tető vagy könyvtartók tökéletesek arra, hogy elhelyezd rajta a megszámlálhatatlan mennyiségű kézi és borítéktáskádat, valamint pénztárcáidat.

Szervező a zacskók számára.

A boltban lévő polcok oldalain láthatók olyan szervezők, melyekre egyszerre lehet több zacskót tenni. Ha valahonnan tudsz ilyet szerezni és azt felragasztod a kamrád falára, akkor helyet szabadítasz fel.

Zuhanyfüggöny rendszerező.

Ha eleged van már abból, hogy a kád széle tele van samponnal, hajkondicionálóval, tusfürdővel és testápolóval, akkor itt az ideje, hogy a zuhanyfüggönyre aggass néhány kosarat, amibe ezeket beleteheted. Ezzel vége a rendetlenségnek a fürdőszobában.

Mágnesszalag a hajcsatoknak.

Minden lány ismeri az érzést, mikor kedvenc hullámcsatjai elvesznek valahol a lakásban. Van egy módszer, amivel nem kell attól félned, hogy újra elveszíted őket. Szerezz be egy mágnesszalagot és tedd rá a hajcsatokat.

Dunsztosüveg, mint piperetartó.

Ezzel a módszerrel rengeteg helyet szabadítasz fel a fürdőszobában. Nem kell mást tenned csak egy fa deszkát szerelni a falra, amire dunsztosüvegeket aggatsz. Mindegyik üveget címkézd fel, hogy mit szeretnél bele tenni.

Módszer váltás.

A pólók, nadrágok és alsónadrágok sokkal jobban elférnek a fiókban, ha állítva teszed be őket. Ezzel vége a rendetlen fiókoknak és nem kell többet aggódnod, hogy összegyűrődnek a ruháid.

Neked melyik módszer tetszett a legjobban?

via

betöltés...