Március 28-án Újhold lesz a Kos jegyében! Olvasd el ezen égi jelenség üzenetét!

A retrográd mozgásban lévő Vénusz a Kos jegyében tartózkodik, amely képes megakadályozni az előrehaladást, összekuszálja a szálakat, olyan energiákat erősít fel, amelyek elősegítik a botrányos viselkedést, de az anyagiak terén is bonyodalmakat okoz.

Amennyiben a Kos jegyében Újhold alakul ki, az új kezdetekre, lehetőségekre, tapasztalatokra vonatkozik, úgy fizikális, mint spirituális szinten. A Kos jegyében létrejövő holdciklusok felerősítik a merészség, a bátorság, a szabadság, a függetlenség energiát, hogy az általunk betervezett reformokat végre tudjuk hajtani.

A Nap energiái is érvényesülnek a következő napokban, feltöltenek bennünket életerővel, tettre készek leszünk, kezünkbe vesszük az irányítást, a kezdeményezést.

A Kos tűz energiái elhalmoznak bennünket optimizmussal, merészséggel, eltökéltséggel, még akkor is, ha olykor a sötétben tapogatózunk. Ami negatívum, hogy a Kos csillagjegy sok esetben lobbanékony, csapongó, makacs, türelmetlen és nem hallgat senkire, ami okozhat majd némi fejtörést.

A Kosok rendkívül intuitívak, tudják azt is, hogy mit akarnak, így határozottak, tele vannak inspirációval, erővel, és el is érik a céljukat.

A Kosok magányos farkasnak tűnnek, de nem azok, sőt leginkább remek vezetők, akikre az emberek számíthatnak.

A Kos jegyében kialakuló Újhold türelmetlenséget, kapkodást, szeszélyességet hoz magával.

A Kos szarvai az erőt, az életet, a kitartást, az érzelmi kifejeződést, az áldozatkészséget, a bátorságot testesítik meg.

A Kos jegyében tartózkodó retrográd Vénusz felhívja a figyelmünket a hibáinkra, az önző életmódunkra, az agresszivitásra, a türelmetlenségre, a felesleges költekezésre, a pletykálás helytelenségére. És az Újholddal közösen rábírnak bennünket arra, hogy a múltbeli hibáinktól szabaduljunk meg, oldozzuk fel magunkat, és kezdjünk új életet, regenerálódjunk, átalakuljunk.

A Kos jegyében lévő Újholdat amúgy a Mars bolygó irányítja, amely a Bika jegyében tartózkodik, együtt a 1866 Sisis nevű aszteroidával.

Ez a két hatás kiegészíti egymást, hiszen a Mars némileg ellensúlyozza a retrográd Vénusz keltette türelmetlenséget, kapkodást, helyette pedig felerősítik a türelmet, az érzékiséget, a szeretetet és az elfogadást.

betöltés...