20 kép, amit mindenkinek látnia kell, aki azt gondolja, hogy nincs már semmi jó ebben a világban

Amikor csak rossz hírt látunk a tévében, és az életben is rossz dolgok történnek velünk, könnyű elveszíteni a világba vetett hitünket. Azonban még mindig van hely a jó cselekedetekre a bolygónkon. Nem számít, mennyire banálisan is hangzik, ezek a tettek azok, ami miatt a Föld még mindig forog.

Le a rossz hangulattal! Összegyűjtöttünk 20 fotót, amelyek felmelegítik a szívünket. Van egy nagyon aranyos bónusz is a végén.

Kockáztatva saját életét, ez a majom kimentett egy kölyköt a szörnyű tűzből.

“Megvédem őt, mert szeretem.”

Egy srác tölcsért rakott a fejére, hogy a macskája ne érezze magát zavarban.

Ez a lány egy földrengés után megtalálta a macskáját.

Egy róka kölyök bement a tyúkólba, és elaludt… nem bántotta a tyúkokat.

Amikor autista gyermekük ideges lett a kedvenc videoboltja bezárása miatt, ezek a szülők otthoni személyes videó boltot építettek neki.

Egy lány felnevelt egy kóbor macskát. Csak nézd meg, mennyit változott.

“Már 41 éve házasok vagyunk, de még mindig nagy örömömre szolgál, amikor meglátogatom, hogy úgy játszik, mint egy kisgyerek.”

“Mondtam a bátyámnak, hogy nem engedhetem meg magamnak a drága ajándékokat, és még arra is alig van pénzem, hogy az alapvető élelmiszert megvegyem. Ezt találtam, amikor karácsony reggel felébredtem. “

Ez a macska egy hétig jegy nélkül utazott a buszon. Így megmenekült a fagyhaláltól.

Ők ketten 1 éve leveleznek az interneten, így kialakult egy barátság közöttük: egy 22 éves férfi és egy 81 éves nő. A férfi nemrég Floridába utazott, hogy személyesen találkozzon a hölggyel.

A városnak szüksége van ilyen hősökre.

“Anya két órás utat tett meg, hogy eljöjjön a ma kollégiumomba, hogy megossza velem ezeket a sütiket.”

“4 évvel korábban végignéztem, ahogy egy nőcsábásszal megy el a bálba, és 2 héttel ezelőtt végignéztem, ahogy férjhez ment álmai férfijához. Imádom a lányomat.”

Ezt a macskát elütötte egy autó. Eltört az állkapcsa és a mancsa. Az orvosnak el kellett távolítania a legtöbb fogát. A sebész a műtét után azonnal magához vette.

Az apa megállította az esküvői szertartást, hogy a lányát együtt kísérjék az oltárhoz a lány mostohaapjával.

Egy idős hölgy boldog, az ajándékba kapott virágával.

Ezt a szívmelengető jegyzetet az unokaöcsém a metróban találta.

(Te egy nagyszerű ember vagy, higgy magadban)

20 év óta nem volt hó Mexikóban, és ez a férfi hóembert csinált az anyja sírjánál, mert egyszer azt ígérte, hogy együtt építenek egy hóembert.

Egy nő ugyanazt a játékkocsit vásárolta minden karácsonyra a fogyatékkal élő testvérének, de az autót már nem gyártják. Az internethasználók segítettek neki megtalálni a bátyja kedvenc játékát! Igazi csoda.

Bónusz: A világ a legimádnivalóbb lajhárja. Szép napot!

betöltés...