Nicki Minaj azt mondja, megbánta a plasztikai műtétjeit, miután megnézte a legrégebbi fotóit

Nicki Minaj bűntudatát fejezte ki néhány korábbi plasztikai műtéttel kapcsolatos döntése miatt. A 40 éves rapper egy nemrég adott podcast-interjú során osztotta meg megbánását.

Minaj azt mondta a hallgatóknak, hogy a test sebészeti úton történő megváltoztatása gyakran vezet végül az önelfogadáson való elmélkedéshez. Bevallotta: „Garantálom nektek, ha bármit megváltoztattok a testeteken, és bármi műtéti beavatkozást csináltok, meg minden, akkor – több mint valószínű, nem biztos, de több mint valószínű – egy nap visszanézel, és azt mondod: ’Jól voltam úgy, ahogy voltam’.”

Az interjú során, amely Minaj címlapsztoriját ünnepelte a Vogue novemberi számában, a műsorvezetőtársak felhoztak egy múltbéli pillanatot, amikor 2011 szeptemberében a Vogue főszerkesztőjével, Anna Wintourral együtt részt vett a Carolina Herrera show-n. Minaj bevallotta, hogy kerüli a régebbi fotókat magáról, mert nem tetszett neki az akkori külseje.

A rapper kifejtette korábbi elégedetlenségét, és elmondta: „Nem szerettem sovány lenni”. Elismerte, hogy idővel megváltozott a szemlélete, és rájött, hogy most már értékeli korábbi fizikai énjét.

Minaj a változtatásokra való hajlamát a nyilvános személyiségének nyomásának tulajdonította a hírnév intenzív reflektorfényében. A Starships rapperje „nagyon ijesztőnek” és „akváriumhoz” hasonlónak írta le a környezetet, ahol emberek milliói figyelik minden mozdulatát.

Minaj 3 éves fiának születése, akit nyilvánosan „Papa Bear” néven ismerhetünk, döntő szerepet játszott abban, hogy megváltozott az önértékelése. A terhességre reflektálva így nyilatkozott: „Azt hiszem, a terhesség szerepet játszhatott, mert a fiamat látva tényleg nagyon emlékeztetett magamra. Az igazi énemre.”

Bár Minaj az interjúban nem bocsátkozott konkrét részletekbe a változtatásairól, korábban, 2022 márciusában a The Joe Budden Podcastban megemlítette, hogy „soha nem volt műtétje”.

betöltés...