6 trükk egy korábbi FBI ügynöktől, hogy 200\% vonzóvá válj

Ha arról van szó, hogy ki vonzó és ki nem, jóval többről van szó, mint puszta szépségről. A szépség egy előnyös külső megjelenést jelent. Viszont vonzónak lenni, túlmutat ezen. Erre mondjuk azt, hogy valakinek kisugárzása van vagy, hogy valaki csakúgy „megfogott”. De mégis hogyan? Meg lehet ezt tanulni? Dr. Jack Schafer, egykori FBI ügynök szerint nagyon is. Szerinte vannak olyan apróságok, amikre, ha odafigyelünk viselkedésünkben, 100\%-ra emelhetjük vonzóságunk arányát. Munkája során megfigyelte azokat a jeleket, mozdulatokat, amivel az emberek közvetlenül szimpátiát képesek ébreszteni másokban. Íme, az egykori FBI ügynök tippjei arra nézve, hogy növeld vonzalmadat!

1. Döntsd a fejed egy kicsit oldalra!

Észrevetted már, hogy a nők többnyire fejüket az egyik irányba billentik? Legalábbis jóval többször, mint ahányszor a férfiak, ők igyekeznek egyenesen tartani, mert a dominancia jele. Viszont a nőknél az oldalra döntött fejtartás, a másik felé való nyitottságot és bizalmat sugallja, arról nem is beszélve, hogy a pasik nagyon aranyosnak találják.

Viszont arra ügyelj, hogy ne döntsd hátra felé, mert az erőszakosságot és fölényességet sugall.

2. Játssz a szemöldököddel!

Talán nem is gondolnád, de pl. ha valaki az egyik szemöldökét felhúzza egy kicsit, azt akár 2-3 méter távolságból is azonnal észrevesszük. Ez jó trükk arra, ha egy ismeretlen tudtára szeretnéd adni, hogy szimpatizálsz vele és szeretnéd megismerni.

3. Mosolyogj a szemeddel!

A mosoly a legrövidebb út két ember között. De sokkal hatékonyabb, ha nem teli fogsorral tesszük, hanem inkább megtanulunk belülről, a szemünkkel mosolyogni. Így meg is tudod különböztetni az igazi mosolyt, a színlelttől. Ha valaki valóban rád mosolyog, és az belülről jön, akkor a szeme sarkában kis nevetőráncok jelennek meg, ha ezek nincsenek, akkor erőltetett a gesztus.

4. Beszélj halkan!

Vannak, akiket a harsány, hangos beszéd kifejezetten irritál. Ha szeretnél hódítani, próbálj meg halkabban beszélni, így a másiknak majd közelebb kell hajolnia hozzád, ami már egy olyan intim helyzetet alakít ki, ahol jobban tudtok egymásra figyelni.

5. Ne légy hibátlan!

Dr. Schafer szerint jó módszer, ha valaki szándékosan elkövet pár hibát a beszélgetés során, mondjuk, úgy csinál, mintha nem tudna valamit. Így a másiknak lehetősége van kijavítani, amitől ő magabiztosabbnak érzi magát. Egy férfinak pedig különösen fontos ez, nem szeretik azt érezni, hogy egy nő mindent tud, mert azt okoskodónak tartják.

6. Légy hűvös!

Ne add ki magad teljesen, légy távolságtartó, de ne túlságosan! Ezzel felébresztheted a másik kíváncsiságát. Ez a fajta „adok-kapok” nagyon beindíthatja a másik fantáziáját és felcsigázhatja az érdeklődést, ha okosan adagolod. Viszont miközben csepegteted magadról információt, figyelj oda arra, hogy azt domborítsd ki, ami közös bennetek.

betöltés...