Zámbó Jimmy egykoron még várandós feleségétől is elköltözött ezért a gyönyörű modellért

Zámbó Jimmy bár nem volt jóképű, a nők mégis oda voltak érte.

Az énekes állandó kísértésben élt és időnként engedett is neki. Legendásan nagy szerelme volt a modell, Háfra Mari. Jimmy abban az időben még a Casanova bár zongoristája volt és korántsem volt sztár, amikor Rácz Kati, dzsesszénekesnő bemutatta őket egymásnak.

“Mari a barátnőm volt, gyönyörű lány, az egyik legfelkapottabb modell. Jimmy akkor még se gazdag, se ismert nem volt, de amikor meghallották énekelni, a legszebb nők, így Mari is, belebolondultak. Eleinte sokat beszélgettek, és ebből hatalmas szerelem bontakozott ki, Jimmy a feleségétől költözött el Marihoz” – mesélte Rácz Kati, aki még napjainkban is fellép funky zenekarával.

Az énekes házasságát kalandjai közül csak egy veszélyeztette, a várandós Edit pedig nagyon nehezen viselte, hogy férje elhagyta őt. A szerelmesek nem csináltak titkot egymás iránti érzelmeikből, a szakmában mindenki tudott kapcsolatukról. A modell kezében egy szaxofonnal még Jimmy első videóklipjében is feltűnt.

Háfra Mari a Szerelem a királyság előtt – Zámbó Jimmy menyasszonya voltam című könyvében vallott viharos kapcsolatukról. A nő szerint a sztár valódi énje mindig is rejtve maradt az emberek előtt. Bevallása szerint Jimmy érzékeny, szenvedélyes, szélsőséges, tehetséges, valamint örömöket és fájdalmakat őrző ember volt. Mielőtt az énekes visszatért volna a családjához, egy évig élt a gyönyörű modellel.

Mari, amikor szakításuk után meglátta a Jimmyről szóló első könyvet, izgatottan lapozta fel azt, hogy megtudja, vajon megemlíti-e őt egykori szerelme. Mindössze egy mondat és egy közös kép szólt róla, egyetlen szó sem esett másik nőről, csakis a feleségéről.

A modell azon a tragikus januári napon viszont égi jelet kapott a tragédia pillanatában.

“Éjfél felé nagy csattanás ugrasztott ki az ágyból, a szobai hőmérő zuhant le a falról. Anyám azt mondta: ha valami leesik a falról, akkor az valakinek, aki fontos számunkra, a halálhírét jelenti” – emlékezett vissza a nő, akit másnap egy barátnője tájékoztatott a borzalmas hírről, miszerint Jimmy meghalt.

“Büszke vagyok rá, hogy szerettük egymást!”

“Tévedett, blöffölt, játszott és vesztett, hiszen olyan megátalkodottan őrült tudott lenni, de saját elhatározásából sosem vetett volna véget az életének… Ha újra találkozunk, lehet, megint veszekedni fogunk, de bárhogy van, büszke vagyok rá, hogy ismertük és szerettük egymást” – írta könyvében Háfra Mari, aki nem jelent meg volt szerelme temetésén, hisz tiszteletben tartotta a család gyászát. Ugyanakkor egyik barátnőjével vörös szegfűcsokrot küldött, ami fényképével és egy üzenettel a koporsóba került.

betöltés...