16 kép, amely felmelegíti a szíved

A fényképezés nem csak annak a módja, hogy elmentsük az emlékeinket, hanem egy esély arra, hogy rögzítsük azokat a pillanatokat, amelyeket gyakran nem észlelünk a mindennapi életünkben. Vicces, kedves, megható – mindegyik megállít egy pillanatra, és elgondolkodtat, hogy milyen csodálatos, hogy vannak ilyen pillanatok.

Összegyűjtöttünk 16 gyönyörű képeket, amely csupa kedvesség.

1. Charlotte hercegnő a nagybátyja, Harry herceg cipőjét viseli.

Charlotte a nagybátyja (Harry herceg) cipőjét hordja, aki 30 évvel ezelőtt használta, amikor még gyermek volt. És nem ez az első alkalom, hogy a királyi ruhákat “örökölték”: a királyi család szeret új életet adni a régi dolgoknak.

2. Egy férfi segít a feleségének megtanulni újra olvasni

“Ezt a házaspárt a Starbucks-ban láttam, ahol John tanította Linda-nak az ábécét, és azt mondta, hogy elvesztette az emlékezetét, és most megtanítja újra olvasni. Türelem, szeretetet és megértés.

3. Tiltakozók, akik rózsát adnak a katonának

Ezt a képet a bangkoki 2013-as kormányellenes felkelés során készítették. A válság leküzdésének szimbólumává vált.

4. Michelle és Barack Obama bohóckodnak, amíg a szingapúri miniszterelnökre várnak

Az Egyesült Államok elnöke és a first lady mindig egy átlagos pár maradt, még a hivatalos megbeszélések során is. Itt egy megbeszélésre vártak Szingapúr miniszterelnökével (2016).

5. Egy kisfiú örömmel találkozik először a baba testvérével

View this post on Instagram

Brother's first look at baby sister. 😻💚

A post shared by SAN DIEGO FAMILY PHOTOGRAPHER (@christinedammannphotography) on

A gyermekek érzelmei valóban a legőszintébbek! Csak nézd meg, milyen boldog ez a fiú, hogy látja az újszülött testvérét!

6. Egy kutya alszik a fáradt katonák mellett

Ezt a képet a szovjet katonák 1942-ben készítették, néhány percnyi pihenő a kiskutyával.

7. Sem demencia, sem stroke nem rombolhat le 60 éves házasságot

Ez a pár már 60 éve házas, és sem az idő, sem a feleség betegsége nem gyengíti a szeretetüket. A stroke és a demencia ellenére a férje mindig vele van.

8. Egy férfi üvegből táplál egy bébi hódot

Ezen a képen egy férfit látsz a Montagne-i indiai törzsből Quebec-ben. Figyelj a tényre, hogy még egy palackot is vitt, hogy megkönnyítse a hód dolgát.

9. Egy gyermek esélyt ad egy csirkének, hogy megszagolja a virágokat

“Az unokaöcsém segít a csirkének, hogy meg szagolja a virágokat.

10. 63 éves szerelem

View this post on Instagram

"Walking through life together… But the trail is getting short." – My Papaw, Joe R. Johnson I've been quiet around here lately. There are many reasons, but most importantly, I've been a ball of stress and nerves because my Papaw went back into the hospital last week. On Thursday, we were told that he wouldn't make it through the night. Oddly enough, I got this news right after I watched Miracles in Heaven. (You should watch it if you haven't!) My Mom tried to prep me for the inevitable because he's been in and out of the hospital a lot these past few months and hasn't got any better. I decided to be stubborn, naturally, and forced myself to stay positive and hopeful through many tears that took over my face when she told me things weren't looking good. I got off the phone and I went to my knees and prayed hard for God to give my Papaw strength more than I think I ever have before. And here we are, a week later, and the man is still fighting. The Dr.'s performed a heart ablation surgery on Friday that they didn't think he would be strong enough to make it through. But he did. He has fluid on his lungs and his kidneys are slowly starting to fail because of all the medications, but he's still fighting. Because he's a bad ass. 😎 As you know, this man means the world to me. So when I saw that @buzzfeed featured my grandparents today on their blog… My heart swelled. The timing could not be more perfect. It's such a beautiful reminder to us all. Because when our lives want to fail us… in the end, the only thing that matters and remains is love. Head on over to check it out. Link is in my profile. ❤️ And please keep my grandparents in your prayers if you can. My Mamaw hasn't left his side. #lovethenelsonsproject #oldlovebook #ohwowyes

A post shared by Shalyn Nelson (@shalynnelson) on

A pár a képen már több mint fél évszázadra házas. Az unokájuk ezt a képet a házasságuk 63. évfordulóján készítette.

11. A legmeghatóbb iskolai év végi fotó

Ő itt Sophie, és a kezében tartja saját magát a tanév elejéről. Végül elérte a legcsodálatosabb dolgot: legyőzte a rákot.

12. A szerelem soha nem ér véget

“A barátnőm a Steak’n Shake-nél dolgozik. Ennek a nőnek férje meghalt, de naponta vele vacsorázik.”

13. Egy 5 éves lány segít egy 89 éves nőnek az evakuáció alatt

A Katrina hurrikán után az embereknek több napot kellett várniuk az evakuálásra. De ez a kis túlélő nem felejtett el segíteni másoknak, legalábbis egy nyugtató gesztussal.

14. Egy fiú ölelgette a szolgálati kutyáját

Lucas-nak Sanfilippo szindrómája van, és egy speciálisan kiképzett kutya teszi sokkal könnyebbé az életét. Ezért, amikor a fiú apja rájött, hogy egy ilyen kutyát nem lehet csak úgy a fiának adni, elhozott egy kutyát menhelyről, és saját maga képezte ki.

15. Egy rendőr adott egy pár új csizmát egy hajléktalan férfinak

Ezt a képet egy járókelő készítette New York egyik utcáján: egy rendőr adott egy pár csizmát és zoknit egy hajléktalan férfinak.

16. Újszülött husky kölykök

Úgy tűnik, mintha a husky anya kifogyott volna a tintából a szülés közben!

betöltés...